Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

mia_31
neviem či som to dobre pochopila
ide ti vkladat implantaty cez dvorce?
ak ano, tam myslim ze sa toho nemusiš bat
v cechach je to asi najpouživanejsi sposob vkladania
aspon co som pozerala videa, tak to vkaladali odtial stale.
ty mas ake mieri teraz? pisala si ze mas svoj zaklad slusny, tak si myslim ze sa nemusis bat velkosti 320ml
ja som nemala ziaden zaklad a mam 300ml a tiež vysoky profil

rita149

vladka19

skusala som volat, ale neberu mi , maju asi nejaku pracu.
skusim neskvor
mna to doteraz netlacilo na tie rezy,to asi posledne dva dni mi tam tlaci a chvilami ma to až pali, niekedy svrby
bojim sa uvolnit ten pas aby som niečo nepokazila

mia_31

sorry za dlhý príspevok ale som z toho trochu mimo, povedal ,že mu mám dôverovať, že vie čo robí a že sa to krásne zahojí a prska budú úžasné. Že to teoreticky môže rezať aj zo spodu ale že potom zhruba za cca 2 roky mi tie prska potiahne zase dolu a že takto sa tomu vyhneme a už nemusím nič špekulovať.

Videl moju zdesenú tvár tak mi navrhol, že mám prísť ešte raz sa ukázať alebo sa rozhodneme ráno v deň op.
Inak mi bude dávať 320ml anatom vyskoký profil.

mia_31

ahojte kočky,

tak mám po konzultácii a som teda parádne mimo.
Keď som sa vyzliekla Dr. na mňa kuká a kuká a vraví : "no ja som robil všelijaké vychrtlinky ale vy ste taký špecifický prípad, lebo vy máte dosť svojho materiálu aj prska sú celkom pekné len po kojení zrejme trochu padli " ešte v čakárni sa baby bavili, že skoro každú pacientnku presviedča aby si dala väčšie lebo,že každá lutuje a potom prerába, tak som tam šla s malou dušou čo mi navrhne a on že: " no na vás budú aj 300 velké "
dal mi ich do ruky,priložil k prsam a fakt riadne bomby mi to spravilo.

Ale pointa je v tom,že spôsobm akým mi to chce robiť ma riadne zenpokojil a mám dilemu. Ževraj mi netreba velmi zväčšovať ale ich skôr upraviť a že to teraz robí nejakou novou metódoru čo je vhodná iba na niektoré druhý prs a že pre mňa je dobrá. Ja som celý čas chcela rez s pod pazuchy ,to ma zrušil, že v žiadnom prípade lebo ideme prso dvíhať a dávať anatomy a že tá nová metóda je že rez mi pojde od bradavky smerom dole ,vertikálne. No mám dosť, ja sa tak bojím ,že sa mi jazva zle zhojí a on mi chce rovno rezať celé prso.

rita149

ahojte
baby co ste mali ten pas nad prsiami, tlačil vas niektoru na rezy pod pazusim?
lebo man tlaci, aj si to stahujem nisie ale nepomaha, neviemči si ho možem uvolnit trochu.
dnes je to 7 dni od opky, presten pred tyžnom ma o takomto čase operovali.
ja odratavam dni, kedy už tie bolesti prejdu a budem sa moct normalne vystriet a chodit.
vcera ste tu niektora pisali že vas boli aj ta ruka do ktorej vam davali narkozu,
tak aby mi nebolo luto už aj mna boli :-(
ja si davam ibalgin 400 3x1 tabletku denne
mam vycitky ci to nie ej vela, ale aspon sa mi trochu ulavi ked uzijem tabletku.

leus

vladka
ano jazvy vyzeraju ok, take ciarky cervene...este su sice tvrde,na jednej mam dokonca taky hrbolcek-neviem co to je, ukazem dokimu, ale natieram ich kazdy den tak hadam casom zmaknu aj tie

nela311

morgan23

ahoj ja idem k nemu 23.1 na opku takže pár dni po tebe:) aj ked som sa s nim ešte nedohodla na velkosti no to dovtedy doriešim tak dúfam že budem s výsledkom spokojná...
ty si sa sa s ním dohodla na veľkosti hned na prvej konzultácii?

leus

vladka
v stredu budem 6tyzdnov po OP , prsia no, neviem ci to je este opuch ,su stale take tvrdsie a prave mam trocha poklesnutejsie, stve ma to :( na boku este neviem spavat, lebo ked sa prevalim na bok, tak ma to tak pobolieva