Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

mia31
pripajam sa ja k leus, stoj si za svojim podla mna a v ziadnom pripade si nedavaj robit rez od bradavky dole, ved to uz aku dlhu jazvu by si mala?? :( Skus ist aj inam na konz, uvidis, co ti odporucia. Ja by som toto neriskovala, to bude vidno vzdy.
rita149
moja tak trapenie mas :(, no tak sa dovolaj cim skor, ale ja som si to sama bez suhlasu povolila, lebo to tahalo ako blazon. Ale len o trosku, no a stahovala som ho ako diva kazdu sekundu asi :). Dnes mi odpadla posledna chrasticka z jazvy, uz som sa ako tak na druhy pokus oholila, ale este tak nezodvihnem ruku riadne a ta ziletka sa tam nevtrepe, tak je to tak na 70% odstraneny ten porast :))), snad o tyzdnik. Ma to stve, lebo ja som sa stale elektrickym strojcekom a to som mala take jemnucke chlpky len a teraz sa bojim este, tak musim ziletkou a zase zhrubnu :(. Ale vydrzim. Nech je piatok a supnem na seba tu novy podprdu. Dovtedy mi aj hadam odpuchnu tie boky, tam ma trosku este opuch.

Mata221

rita149

musime len vydrzat, ono ti budem coraz lepsie a lepsie..ja mozem povedat ze tak citelne lepsie mi bolo tuto sobotu, dovtedy som bola taka nijaka este..ale nehovorim o tom ako ma vsetko pod tou podprsenkou svrbi, chrbat och..fuj. :)

tina33

mia -31

čítala som tvôj príspevok a len stoho prečítania som sa vydesila,ak ti môžem poradiť chod pre tvoju spokojnosť na konzultáciu sšte niekomu inému necha si tuto skusenosť s konzul.pre seba nič mu nehovor a uvidíš čo ti poradí druhý dr.na mojom mieste ja by som zo seba nedala robiť pokusy aspon takto som to pochopila stvojho písania,ale nič sa ti nestane ked pojdeš ešte niekomu inému ja som bola u 3 dr.a nakoniec som si vybrala toho posledného dr.Očenáš.

lucky363

leus
nemozem s tebou suhlasit ze ked mas rez od bradavky dole tak ti to nikdy nezmizne.moja kamaratka bola operovana v tom istom case ako ja,cize zhruba pred mesiacom a pol a uz teraz jej skoro tu jazvu nevidiet.
aj doktor mi povedal,ze na pocudovanie ak sa robi modelacia a robia to T,tak ten rez od bradavky dole zmizne skoro.

mia_31

leus

ved toto, budem mať pekné prsa a potom niekde na pláži zhodím podprsku a každy uvidí vo co go.
ja mám totiž jedno prso o milimetrík nižžšie, myslela som si že to je asimetria,ktorá sa dá skorigovať rozdielom ml v implantátoch ale on mi povedal,že nieje asimetria,že oni sú identický velké akurát,že to lavé mi pokojení spadlo nižšie a že aj keď mi dá tie implantáty zo spodu, tak to tam ostane, než to keby urobil toto, tak mi kúsok ubere či čo a že budú pekné súmerné.

leus

mia 31
no neviem ci by som chcela mat rez od bradavky smerom dolu, ako na zips prsia...ta ciarka ti tam nezmizne nikdy, vzdy tam bude, jazvy v podprsnej ryhe aspon nebiju tak do oci len ked sa zospodu pozres

rita149

mia_31

tak teraz uz chapem ako to mysliš.
este som nepocula o tom ani nevydela
ale určite to ma uz odskusane ked ti to chce robit.
ja mam po pazuchami rez.

rita149

Mata221

zavidim ze ti je uz lepsie
mne aj sestricka povedala ze mam nizky prah bolesti
ja si davam 3x denne iibalgin 400
ja mam take tlaky kes sa posadim ze to ledva predychvam
aj teraz ma v nich picha a tie rezy palia, tlačia
ja som 7 den dnes po

mia_31

rita

práveže nie cez dvorce ale to je ževraj nejaká nová metóda, čo si zaviedol on a že ju nepouživa ešte dlho. Je to rez vertikálne od bradavky resp.od konca dvorca smerom dole k prsu.

ja neviem, prečo vždy na mne sa musia diať nejaké experimenty.

Mata221

rita149

to som pisala ja, ze ma boli ta ruka co mi davali narkozu- neviem ju poriadne vystriet- boli to, taha to..neviem, uvidim co mi zajtra povie-idem na stehy..
a tie rezy, ja uz niekedy ani neviem identifikovat co ma boli, pali, stipe..ci rezy, ci tie vstupy alebo nieco ine..ako inak sa citim v pohode, uz od stredy si nedavam nic na bolest- operovana som bola minulu sobotu a davala som si len paralen, ten mi stacil.