Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

Vladka

hej k červeňovi. Inak myslíte,že tie náplaste by boli vhodné na takýto druh jazvy? pod pazuchou ževraj nedržia.

tina33

mia-31

Tak zase Červeň je odborník tak asi vie čo ti navrhol od neho su všetky prsia pekné.asi by som sa v tomto prípade zverila jemu,ja som myslela že si bola niekde inde.ale červen je ozaj machér na takéto veci.

tina33

Dakovna

ja idem tento štvrtok na kontrolu k dr.Očenášovi,večer o 18.30h tak ty budeš na izbe odpočívať a ja budem vedla teba na kontrole po opke.tak Ti držím palčeky drž sa.

mia_31

inak čo sa týka značka velkosť druh, to som vobec neriešila v tomto som sa absolútne spolahla na ňho. len ta metóda aspoň znie desivo.

mia_31

Jaj baby,
no veru sa mi nechce ísť inde lebo tu som mala vybavený termín a mám ho na 21.1.. U Červeňa, ktorý ma rok čakačku som bola a on tým bol nadšený.

Vladka,

hej upozorňoval ma na to ,že sa nemám báť,že to nebude kotva a že nikde inde rezať nebude. Značka sú eurosilikóny.

leus

vladka
ale ja som ti nepisala o lepeni celych prs nic, ja som sa ta pytala na podlepovanie presne ako opiszjes, tie pasiky na jazvy , to ze dokedy si mam lepit

dakovna

lucy009,
ahoj, tak uz sa nam to blizi, vsak?
Ja som zatial v poho. Uz nech to mam za sebou a som na druhom brehu tu s ostatnymi kockami.
Ty si ako na tom??