Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

vladka19
no tak to si bola v narkoze pekne dlho.ja som bola len dve hodky.a som rada ze mi z nej nebolo zle ani nic podobne ako vela babam.
inak citala som tvoje prispevky uz predtym.tak dufam ze ti to teraz uz konecne vyslo a bude vsetko ok.

lucky363

baby mne z narkozy absolutne nic nebolo.nechapem.ale najhorsie bolo ze ked som sa zobudila po opke,este na sale,potom ma previezli na izbu ani boha zaspat.tak som cely zvysok dna a noci pozerala telku ako idiot.bolo to hrozne.

leus

vladka
ja som narkozu citila zo seba este 4dni po OP, musis vela vody pit aby sa ti to z tela vyplavilo, bola som pochodujuca chemicka tovaren bastri...smrdela som sama sebe..a dospavala som ju tyzden

drndula

Rita149,

verim ti aj ked zatial neviem aka je to bolest...no tiez ma to caka..ti uz budes za horami dolami ked sa budem trapit ja...:D

ale chce to len pozitivne myslenie,myslim,vsetko nieco stoji,aj nervy,prebdete noci,bolest,odopieranie si...no vysledok je taky: ze to asi za to ozaj stoji...pozri na tie,co uz maju toto za sebou,prezili,a su stastne,povedia ti,ze sa to oplati a da sa to vydrzat...tak hlavu hore...:DDD

rita149

drndula

ahoj, no nemam sa moc dobre :-(
davam si ten ibalgin, lebo inak by ma to boleleo,mozno niektore baby by to vydržali ale ja sa bolasti bojim velmi,sestricka mi povedala ze mam nizky prah bolesti
najhorsie mi je rano a vecer, cez den sa to ako tak da
ale musim vydrzat!

drndula

Rita149,

ahoj no ako sa mavas????citam tu nejake prispevky od teba,takze stale nic moc, či?bez liekov by to asi neslo?...

rita149

sisente

super ze uz mozes normalne podprsenky nosit :-)
ja nemam este ani kupenu ziadnu, ale ja mam este dost casu
hlavne nech uz nemam bolseti, lebo to ma ubija hrozne
nikde nechodim este len doma v izbe som v posteli alebo za notebookom
ked ti vyberali stehy tak to bolelo?
ja idem vo stvrtok, do vtedy musim vymysliet čo z vlasmi,lebo ich mam dlhe a neviem ako ich umyt, ci pojdem ku kadernicke alebo mamina mi ich umyje
predklonit sa nemožem, to by som nevydržala,
ty si už uplne bez bolesti? ziadne lieky neberieš??