Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

tenda1
mna v BB nepichali do brucha veru
neviem uz ten nick, ale ty slecna co sa chystas na operaciu a novy zivot, tak ja ti odporucam MUDr. Cervena a aj pockat si ten rok, urcite sa aj skor dostanes ak niekto vypadne. Robi fakt kraaaaasne prsia ;). Ale tak urcite aj ini su dobri, ale ja som jednoznacne za tohoto.

sisente

rita149
no ja som takmer bez bolesti, ale sa bojim aj napisat ze porieknem. Mna poslednych 5 dni len prsia boleli uz, chrbat prestal zo dna na den a prsia zacali sialene pichat, ale vcera a dnes ok, uz aj rukami dociahnem na vlasy. Mna to tak bolelo ze ja som vzdala aj lieky, mne sa zdalo ze nezaberaju, ja som len 5 dni po op si davala max 2x za den ten prasok flector. Ale ta hrejiva konska mi dost vzdy ulavila od bolesti chrbata. Ja som si zmyvat davala ku kadenicke, alebo som sa predklonila do vane, to mne problem nerobilo zase. No mne bolo tiez dlho doma riadne, ale teraz sa z roboty tesim domov na oddych, aj preto, lebo si este nefungujem na 100% ale aj som asi zlenivela, sa mi zapacilo v posteli pri tv a pc na kolenach :), aj dnes som skoncila skor a uz som tu :). Dnes som si kupila druhu podprdu, celu krajkovanu s kosticou a zase 75D :) bola tu kamoska a neverila ze mi moze byt, tak odisla a som sa hned zase do nej navliekla, lebo aj mne to bolo divne ze take siatre a moje??? :))) ale fakt som bola pri zmysloch ked som ju kupovala a ona mi fakt sediiii a ked ju aj rozopnem tak drzi na tych prsiach :) je to uzasneeee. Ja az od piatku mozem nosit normalne podprdy, tak este posledne dni si uzijem tuto bielucku, keby ma netlacila pod pazuchami tak super, mi nevadi, az na to ze ten tvar neni taky vabny pod obtiahnutym trickom. Este nech trosku odpuchnu tie boky a zvyrazni sa ten oblucik a budu krasne. Len nech sa uz NEZMENSUJU :D. Potom o tyzdnik poslem dalsie foto, ako sa zmenili. Tak moja len sa drz, vsetko prejde, ja som bola ako hypochonder, no hotova, ubolena, uplakana, ale mam pocit, ze to najhorsie je zamnou. Tazko sa mi tu citalo ze to vsetky zvladaju v pohode, nechcela som ani pisat ako to velmi mna boli, ale vidim ze som nebola jedina a aspon sa aj ty necitis, ze si daka ina :))). V piatok posli foto :).

tenda1

...aha , vidím dva týždne :-)...

ako si to zvládala po? kade máš rez?

Ja idem tiež k dr.Očenášovi , tak ma všetko zaujíma

tenda1

tina33

Ty si koľko po operácií?

baby pichali Vás pooperácií do brucha?
Pýtal sa ma na to môj gynekológ , kvôli krvnej zrážanlivosti-asi

ejush

Ahojte baby,
po zvacseni prs tuzim uz dlhe roky,no az v poslednych tyzdnoch som sa definitivne odhodlala, chcem zacat novy zivot a toto by mohol byt prvy krok :)
akurat sa neviem rozhodnut ktoru kliniku resp. doktora si vybrat...koho odporucate? Asi najlepsie recenzie som pocula na Dr. Cervena v BB, ale vraj na opku sa caka aj rok? ake mate vy skusenosti, resp. info??
VDAKAAAA :)

tina33

tenda1

suhlasím ja som velmi spokojná.a pridávam sa k ostatným dievčatám aj ja sa trápim z mastnotou pleti,vlasov a celého tela,fuj už aby som sa mohla osprchovať vo štvrtok budu 2týž.po opke a len dufam,že mi dr.Očenáš dovolí sa už umyť:O)))

tenda1

mia31

ahoj , čítala som Tvoj príspevok , určite choď na konzultáciu aj k niekomu inému , ja by som sa tak rezať nenechala

A kto Ti to tak chce robiť?

tenda1

ahoj baby , dne som si bola po papierik na gynekológii , kvôli mamografii a hovorila som dr. , že idem na operáciu k dr.Očenášovi a ten mi hneď povedal , že DOBRÝ VÝBER , tak dievčatá nebojte sa , budeme v dobrých rukách . Veľmi ma to potešilo , lebo oni sa vraj pozajú už roky a dr. Očenáš ešte nič nepokazil :-)
Čo sa o iných nedá povedať , hovorím z vlastnej skúsenosti

rita149

aj ja mam mastne telo a riadne, teda hlavne tvar, krk,hrudnik.pijem asi 3l vody denne, stale ma smadi, to je rekord u mna lebo zvicajne leda liter vypijem.
ten pas nad prsiami som si povolila, dufam ze tym nic nepokazim, ved som ani dychat nemohla poriadne a hrozne ma bola jazvy, neviem ci s neho ale račej som ho povolila.