rita149
no ja som takmer bez bolesti, ale sa bojim aj napisat ze porieknem. Mna poslednych 5 dni len prsia boleli uz, chrbat prestal zo dna na den a prsia zacali sialene pichat, ale vcera a dnes ok, uz aj rukami dociahnem na vlasy. Mna to tak bolelo ze ja som vzdala aj lieky, mne sa zdalo ze nezaberaju, ja som len 5 dni po op si davala max 2x za den ten prasok flector. Ale ta hrejiva konska mi dost vzdy ulavila od bolesti chrbata. Ja som si zmyvat davala ku kadenicke, alebo som sa predklonila do vane, to mne problem nerobilo zase. No mne bolo tiez dlho doma riadne, ale teraz sa z roboty tesim domov na oddych, aj preto, lebo si este nefungujem na 100% ale aj som asi zlenivela, sa mi zapacilo v posteli pri tv a pc na kolenach :), aj dnes som skoncila skor a uz som tu :). Dnes som si kupila druhu podprdu, celu krajkovanu s kosticou a zase 75D :) bola tu kamoska a neverila ze mi moze byt, tak odisla a som sa hned zase do nej navliekla, lebo aj mne to bolo divne ze take siatre a moje??? :))) ale fakt som bola pri zmysloch ked som ju kupovala a ona mi fakt sediiii a ked ju aj rozopnem tak drzi na tych prsiach :) je to uzasneeee. Ja az od piatku mozem nosit normalne podprdy, tak este posledne dni si uzijem tuto bielucku, keby ma netlacila pod pazuchami tak super, mi nevadi, az na to ze ten tvar neni taky vabny pod obtiahnutym trickom. Este nech trosku odpuchnu tie boky a zvyrazni sa ten oblucik a budu krasne. Len nech sa uz NEZMENSUJU :D. Potom o tyzdnik poslem dalsie foto, ako sa zmenili. Tak moja len sa drz, vsetko prejde, ja som bola ako hypochonder, no hotova, ubolena, uplakana, ale mam pocit, ze to najhorsie je zamnou. Tazko sa mi tu citalo ze to vsetky zvladaju v pohode, nechcela som ani pisat ako to velmi mna boli, ale vidim ze som nebola jedina a aspon sa aj ty necitis, ze si daka ina :))). V piatok posli foto :).