Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

rita149
neviem ci mas taky pas ako ja, ja som mala bez tej cicuse takeho makkeho, to na foto som videla akokeby vatou odspodu vystlany, ale ja som mala obycajny bez toho. Mne ked to dali dole, tak na nom aj krv bola zaschnuta, tak mi to tam rezalo. Ved dnes mi posledna chrasticka odpadla odtial a jazvy su super, v tej ryhe je kazda a vobec ich uz teraz neviem identifikovat, kde su :)...
ejush
ano ked som bola na konzultacii, tak som povedala ze chcem vacsie, ale nie maxi, tak akurat na mna, mam 162cm a momentalne 50kg, a povedala som mu ze som velky sportovec :). Mala som take jednotky asi, dakedy aj jeden a pol hadam :) a dal mi 370 anatomy. Chcel okruhle, ale ked som povedala ze ja by som radsej tieto, tak povedal ze ok, ze u mna aj jedny aj druhe budu vyzerat dobre :). Ty sa kedy chystas?

gypsi1

666_martinka
mne dával 325ml guľaté a obvod pod prsiami mám 75cm. Pred tým som mala slabé jednotky a teraz to vyzerá na pekné trojky:) Na kontrole som bola v piatok. Odstrihol mi len uzlíky, lebo stehy mám strebatelné. Potom idem o dva týždne na ďalšiu kontrolu. Po narkóze som jedla len pár lyžičiek detskej výživy. Nemohla som do seba nič iné dostať. Potom som jedla doma hneď ráno pečivo. Na bolesť som dostala také sáčky myslím, že sa volajú flector tie mi zabrali. Prvých päť nocí nevedela spať a na to mi zaberali lieky stilnox. Ja som si ich pýtala od sestričky a tá mi ich nabalila aj domov.

rita149

sisente

tak dufam teda ze po stehoch uz bude ok u mna vsetko tiež.
ta podprsenka ma tiež tlaci, ja neviem ci mi opuchli prsia alebo prečo, to jedina ma nebolelo a teraz uz aj jazvy bolia.
ja sa toho aj bojim ze mi to tlači na rany či to nevadi nejako niečomu.
mna velmi boli ten pravy, ked si sadnem tak ledva po dychu lapam, take tlaky mam v nom.

ejush

sisente

tak to uz len 2,5 tyzdna a pomalicky mozes zacat :) ja chodim do fitka kazdy den, normalne silovy trening a ked nie aspon cardio...pre mna to bude asi horsie ako samotna bolest po operacii :) a brala si na sport ohlad aj pri vybere velkosti? lebo ja nemam ani Acka kosiky takze sa mi teraz skace dobre :D len potom si neviem predstavit , sa bojim ze mi to bude zavadzat :)))

sisente

ejush
no to ti verim, tiez som si nevedela predstavit necvicit, ale uz to zazivam. Ja som 2,5 tyzdna po. Ja som zvykla 3 az 5x do tyzdna intervalovy rano robit, svihadlo a doktorko sa usmial, ze svihadlo je nie najstastnejsie :))) ale ze ked sa to zahoji, kludne budem moct.
rita149
veru vyzdr, co nevidiet to pride, do stehov to bolo hrozne, ale potom to z teba s tymi nitkami opadne. Stehy nebolia ale je to neprijemne, ja som v ten den bola ubolena, tak som tam aj oci zatiskala, ale nebolelo, len hlupy pocit. Ta podprda ani mna pod pazuchami predtym netlacila, to len posledne dni, neviem ci rastiem ci ako :))) alebo sa tie prsia inak posuvaju tak ma to tlaci, ale tlaci veru, aj pod pazuchami riadne, mam pocit ze mi zodere uz kozu, ale mna aj cez prsia velmi tlacila, preto nosim trosicku rozopnuty zips, lebo inak mi ich islo roztrhnut od napatia. Snad sa nec nestane, ale takto som ok, konecne, lebo vkuse ma cosi bolelo, takto mi je ok.

ejush

sisente

A ty uz mas po? :) ci este len planujes? som tu nova tak este nemam prehlad :) ja som na sporte zavisla a tak jednym z faktorov preco som to odkladala bolo aj to ze si neviem predstavit napr ten mesiac necvicit, kedze neviem vydrzat v posteli ani ked mam chripku :D a 99 percent aj profesionalnych fitnesiek implantaty ma, tak by ma to zaujimalo:)

rita149

sisente
ani nevieš ako sa mi dobre čita to čo pises, ze uz bude maj mne lepsie za par dni.som zvedava na moje podprsenky :-)
ja som si dnes povolila ten pas ale zda sa mi ze mna tlaci ta podprsenka pod pazuchami tiež, ja neviem ci mi je mala alebo co to ma byt, pretym ma to nebolelo, len posledne dva dni.
stvrtok idem na tie stehy a potom sa musim aj ja trochu premoct a nemyslet len na bolest.

sisente

ejush
tak ja som taka sportovkyna :), no ja skusim az tak po 6 tyzdnoch zapojit aj prsia, ale sa budem bat, uvidim ako sa budem citit... No na nohy nejake tie vypady a nieco take lahsie to skusim o nejake dva tyzdne, co uz bude mesiac po. Treba pocuvat dr. ale dat aj na svoj pocit, ze ako sa budes citit. Ak mi dovoli ze po 6 tyzdnoch ze mozem, ale budem citit ze este nie, tak asi nerisknem...

ejush

chcela by som sa este opytat ak je tu nejaka aktivna sportovkyna (fitnesska) :) ze asi ako dlho po opke nebudem moct cvicit, behat, posilnovat...zalezi to od bolesti alebo vyslovene je zakaz sportovych aktivit na mesiac resp niekde som citala ze az na dva?
Dakujem :)

tina33

tenda1

strašne som sa bála aké to bude po prebudení.dlho som sa odhodlávala či ísť alebo neísť na opku bála som sa aké to bude po prebudení ale všetko som zvládla ke duž bol den D premohla ma sila a odhodlanie po prebudení som cítila štípanie stehov a pupku (lebo som si dávala aj liposukciu)a potom taký tlak na hrudi tlačili ma inplantáty ale dalo sa to zvládnuť ja som strašný poserutko čo sa týka bolesti.ešte pred opkov hovorím sestričke že budem asi zle znášať bolesť tak nech ma nejako utlmia ale vôbec nebolo treba.bud hlavne kludná navyčerpávaj sa lebo vedla mna bola kočka ktorá hučala od bolesti a zbytočne si to všetko len skomplikovala.budu ti dávať každe 4hod.lieky od bolesti,sestričky su strašne fajn.držím palce kedy ideš???