Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

tenda1
ja mám nagor a prsia nemám vobec tvrdé ...sú pevnejšie:-D
na omlazení som to aj ja čítala ale v čechách to večinou dávaju pod žlazu takže aj pre to asi

tina33

mery NR

aj mentory su dobré musíš sa ho opýtať či len s týmito dvomi zn robí.no mne ponukol len tieto že s nimi má dobré skúsenosti ale ariony velice chválil a cenovo vychádzaju 2890E.daj si ich do googla a prečítaš si o nich.

Mery NR

Tina33,
ja sa tiež chystám k Očenášovi ale do NR. Konzultáciu mám dohodnutú az po Novom roku. Podľa teba aj tam robí len so značkami Mentor a Arion? Lebo Arion ako viem je dosť drahý, takže mi zostane len Nagor :-( S inými značkami on vážne nerobí? Ja mám na prská našporených tak do 2800 E a chcem anatómy. Dúfam, že sa cenovo zmestím

tina33

tenda1

Dr.Očenáš robí s inpl.zn arion-mentor.prečo sa pýtaš na nagor? či len zvedavosť??ja arion su mekučkéé.

davidoff

tenda1

neboj sa, ja mám dve deti vo veku 2 a 4 roky a v pohode sa to dá zvládnuť a to naše deti sú poriadne čísla a zvládla som to :)

tenda1

tina33

no ja idem 9.1. , hneď po sviatkoch :-) ,
už sa veľmi teším , ale aj sa bojím , zajtra idem na mamografiu , tak už sa mi to začína :-)

Ja sa uspávania nebojím , bola som už dva krát , raz na nose a potom som rodila cisárskym a to hádam nebude horšie ako rozrezané brucho

Ja sa bojím len toho čo bude doma tie prvé dni , či budem vládať- mám dve deti 2a6 ročné :-)

mia_31

tenda

velmi sa mi nechce na konzultáciu k niekomu inému, sám červeň mi povedal, že inde by takúto vec riešili iba vložením implantátov zo spodu, myslím, že nikto by nejako neriešil, tak minimálnu rozdielnosť ale predsa. ja červeňovi verím, on aj chápe moje obavy a preto povedal,že ma do toho tlačiť nebude, že mi to kludne vloží zo spodu ale že vyjadril svoj názor ako mi urobiť pekné prsia a vyhnúť sa do budúcna poklesu, napr. po ďalšom kojení.tiež mi povedal že ma chce vidieť ešte raz, takže hádam robí najlepšie čo vie. neviem,či je na slovensku ešte niekto lepší.

Vladka,

fotky by som aj poslala ale musí ma niekto odfotiť , lebo to chce kvalitnú fotku aby to bolo vidieť, poprosím manžela.

sisente

ejush
a myslim ze zvladnes bez cvicenia, ak to bude ako u mna prebiehat, tak budes rada ze si. Ja som mala dost bolesti velke, mne povedali aj ze preto, ze mam z cvicenia tie svaly pevne, ze aj tym. Ale mam kamosku, tiez dost sportuje, tym nemyslim raz za dva tyzdne :))) ale pravidelne a riadne a ta na 3ti den od operacie vysavala, ta mi pred mojou op vravela ze ta bolest je ako vacsia svalovka, tak ja som sa nebala, skor tesila, ved svalovku milujem :))) ale realita ma zabila. No to bude aj tym asi, ze jej to robili s ryhy pod prsnikom, mne pazuchou. Ja ani teraz ruku este uplne hore nezodvihnem a to ona od prveho dna mohla, tak aj tym to asi bude...