Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

davidoff

najviac sa bojím noci , malý sa budí a keď chce cikať , tak ho vždy beriem na ruky alebo keď sa zobudí v noci a plače , budem mať čo robiť aby som vstala sama ...neviem , možno len preháňam a bude všetko ok , po cisárskom reze som fungovala celkom v pohde

gossip_girl

barborka,

posielala som ti mail, nedostala si ho? Dufam ano, lebo este si mi neposlala nove heslo a poslala som ti aj foto este raz lebo sa nejak stratila si hovorila..

ejush

barbora10

asi hlavne kvoli tej dlhsej rekonvalescencii...a nechcem az take velke implantaty tak by to malo byt v pohode aj ked budu pod zlazou :) ale mozno sa dr. vyjadri inak, uvidim

Mery NR

ingrid 05,
kde k nemu ideš a tebe akú cenu vypočítal? a cca aký cenový rozdiel je medzi mentor a arion? ja mám prsia úplne mäkké, po dvoch tehu a kojení iba ovisnutú kožu, uvidím ktorú značku mi on odporučí na také prsia

tenda1

tina33

no asi záleží kde operuje , ja som bola pri ňom v BB - Essur clinik a to robí len s Mentor a Nagor.

Mám navrhnuté Nagor 390ml anatom a budem platiť 28890.

Baby ďakujem za info , už som z toho chorá asi prestanem do 9.1. chodiť na všetky fóra , lebo sa stále len vystraším , ale na druhej strane ma všetko zaujíma :-) , už nech mám pooooo

ejush

sisente

ja nechcem implantaty pod sval, tak dufam ze to bude ok, bolesti sa nebojim ked to stoji za to tak zvladnem cokolvek :)a ja mam 178 cm a asi 66 kg, mam sirsie boky a prsia ziadne :D tak aspon budem mat trosku symetrickejsiu postavu...chcem vsak max 340 ml, bojim sa davat si vacsie..aj ked teda myslim ze mi odporuci vzhladom na vysku vacsie...ci anatomicke alebo gulate to tiez uvidim ake mi odporuci :)...chcem sa objednat po novom roku na konzultaciu k dr Cervenovi tam je vraj cakacia doba dlha, ale rada by som to do leta stihla :))

ingrid 05

Mery NR

... ja som tiež nechcela minúť na prsia viac ako 2500€, ale nakoniec som sa rozhodla pre arion... ja idem k dr. očenášovi 15.2.