Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

dakovna,
tak som to počítala aj ja max do 2800. keď to bude omnoho viac pôjdem asi na Mentor. Veľa báb má aj tie a nesťažujú sa. Podľa mňa sú všetky implantáty kvalitné. Je to ako s autami, buď si vyberiem Mercedes alebo Škodu. Hlavne nech mi to účel splní..

monny3

barbora10 posles mi nove heslo?vcera som ti pisala na mail tak neviem ci je nejaky problem,alebo nemas cas dakujem

Mery NR

tenda1,
tvoj malý je ako starý? môj by mal mať v čase opky len 11 mesiacov. to som tu len ja s takým malým dieťaťom?? dúfam, že dovtedy bude aspoň sám chodiť..
Ingrid
to je riadne veľa, aspoň pre mňa. muž ma asi vyhodí z domu, keď aj mne takú cenu vypočíta, ani teraz nie je nadšený, že chcem ísť..

dakovna

Mery NR,
ja idem na opku tiez k Ocenasovi. Ked som bola u neho na konzultacke ponukol mi bud mentor alebo Arion, s tym, ze arion je kvalitnejsi a ma s nim dobre skusenosti. Tak som si nechala poradit a vybrala som si Arion. Celkovu cenu budem platit 2850€.

barbora10

ejush

neboj,rekonvalescenciu vpohode zvladnes a myslim,ze ten vysledok za to stoji,nech je ta velkost implantatu aj mensia,lebo pri malinkom zaklade ti zrejme doktor navrhne riesenie pod sval,ale neviem,mozno sa mylim,ale ak mas malinke a pevne prska,tak pod ten sval to bude urcite krajsie...

a ak sa bojis toho,ze intenzivne cvicis a moze to mta zly vplyv na prsia,tak sa bat nemusis.aj tato slecna ma implantaty pod svalom a pozri sama:

www.noviny.sk

ingrid 05

Mery NR

... idem na opku do LV a cena tu vychádza so všetkým 3100€, je to dosť, ale nieje to investícia na rok, takže ma tá cena ani tak netrápi... a navrhol mi anatomy 375ml, ja som plochá :(

barbora10

gossip girl

ja som ti uz heslo odoslala,mam to aj medzi mailami ako odoslane...pozri este raz,ak nie,preposlem.

Bianca1236

vladka19
ahoj tak uz mas po, som rada ze to zvladas. dufam ze sa ti to bude spravne hojit a aj tu prelezaninu rozchodis. bolesti ako pocitujes? je to ine nez pri prvom vkladani? juj uz nech si fit. a tu minimodelaciu to by ma zaujimalo ako sa to. viem ze to este nemas aktualne, ale ja si neviem predstavit ze ako to. ci to len narezu, odstrihnu, zacvaknu spinkovackou ci ako :)) spytam sa dr ked pojdem na kontrolu.
mne sa jazvy hoja dobre, na jednom prse ich mam cervensie, a tusim sa tu spominalo ze jazvy od dvorca dole sa nezahoja nikdy. tak to mozem potvrdit ze je blbost jak mraky. tie mne uz po troch tyzdnoch nebolo miestami vidno. ale pod prsom a na dvorcoch su hrubsie tie jazvy, dr mi ich chcela zuzovat ale mne to nevadi takto. nechcem uz dalsi zasah, bojim sa bolesti.
tak pekny vecer ti prajem a skore zahojenie.
jo a este sa niekto pytal na reoperaciu. ja som jezovitovej "zakaznicka" a sestricka mi hovorila ze ona vela oprav po inych doktoroch robi. a ja som s jej pracou spokojna, tak skuste tam neviem uz kto sa teda pytal :) ale zaujimalo by aj mna kto to v KE tak zvrzal, a celkovo ake boli okolnosti lebo to moze vela faktorov sposobit