Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

Bianca1236
zatial som spokojna,aj ked som len mesiac a pol po opke.
Kamoska bola v Ba prvy krat operovana,a druhy krat u Jezovitovej.a konecne je spokojna.
inak po akej dobe je mozne uz nosit normalnu podprsenku s kosticami?pretoze ja idem na kontrolu az na novy rok.

Bianca1236

lucky363
dakujem :) ja som nadmieru spokojna. aj s jej pracou, ochotou, personalom, proste super. pozerala som tvoje a tebe krasne vykuzlili v cechach, je dobre vidiet pracu inych doktorov. ako si spokojna casom? pekne sa usadili?
a kamaratka mala od koho pokazene prsia? ono jasne ze kazdy doktor ma svoje nezdary, ale hlavny je jeho pristup pri probleme ako tu vladka19 spominala

dakovna

lucy009,
ja beriem len antiku. Dr. povedal, ze ked to uzivam pravidelne, nemam vysadzat, ze davaju do zily nieco na to. Ale bojim sa toho. Ked som bola na predoperacnych a internej doktorke som povedala, ze beriem HAK, sa zhrozila a kazala mi to okamzite vysadit.
Hrdlo je uz OK. Este sem tam pokasliavam ale inak pohoda.
Vnutorne napatie kvoli opke u mna raste.
Tak este dnes, zajtra a pride den D :)

lucy009

Dakovna,
no veru,veru uz sa nam to blizi, uz mam aj motylikov v bruchu, ale strach ani nie. Uz len 2 dni a sme tam, yupiii..Ja som uz vysadila vsetky vitaminy, beriem uz len ascorutin. A ty ako uz si fit a hrdlo vyliecene?
Mia31
Nemaj obavy,urcite by som mu doverovala,on vie co robi je to profik.

ejush

barbora10

Barborka vďaka za link na video, ja som mala pôvodne (v puberte) prsia B ale keď som v 17tich rokoch veeľa schudla tak mi neostalo nič, akurát povolená koža :) , tak možno preto si myslím že mi skôr navrhnú umiestniť implantát pod žľazu...nechám sa prekvapiť :) inak by ma aj zaujímalo že keď sa umiestní implantát pod sval u ženy ktorá napr. posilňuje či sa potom nezmení tvar prsníkov keď prestane, nepočula si niečo o tom?

lucky363

Bianca1236
musim s tebou uplne suhlasit ohladom tych jazviciek,ze sa krasne hoja a nieje ich skoro vobec vidiet.aj to ze doktorka Jezovitova uz opravovala pracu po inych doktoroch.a ma peknu pracu,kedze aj moja kamaratka bola u nej operovana a ma krasne prsia.
videla som aj tvoje fotky a fakt nadhera musim povedat.

gossip_girl

barborka

ten mail co som ti dnes vecer pisala si dostala? lebo mne uz je to blbe, ale zas som to nedostala, tak ci ty dostavas odomna a ci dobre posielas :)

dakovna

Mery NR,
tiez si myslim, ze aj Mentory su kvalitne. len cenovy rozdiet medzi nimi a Arionkami nebol velky a tak som si povedala, ze teda dobre, necham si poradit od Dr. Ariony.
Inak ani moj muz nechcel aby som isla na opku. Ja nemam skoro ziaden zaklad a on ze sa mu to tak paci. Trvala som na svojom a prehovorila ho. Ja si myslim, ze ked som ochotna dat 2800, tak nejakych par eur navyse, ktore zvysia moju spokojnost uz pridam.

ingrid 05

Mery NR
... mňa sa pýtala mama, svokra aj môj drahý, čo chcem na ježiška, tak som povedala, že obálku :D takže mi prispeje celá rodina :))))