Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

Bianca1236
ja tiez este radcej pockam s normalnou podprsenkou.nosim zatial sportovu.ja som si musela kupit v Triumph lebo nikde inde som taku nenasla.ani v tescu:-( no vyzeraju super nato ze mam mesiac a pol od opky.
mne doktor na poslednej kontrole nepovedal,kedy mozem zacat nosit normalnu podprsenku.akurat ze mozem uz sportovu.ale mas pravdu nato sme si dali robit prsia aby sme nemuseli viac nosit podprsenky :-))

lucky363

Bianca1236
ja tiez este radcej pockam s normalnou podprsenkou.nosim zatial sportovu.ja som si musela kupit v Triumph lebo nikde inde som taku nenasla.ani v tescu:-( no vyzeraju super nato ze mam mesiac a pol od opky.
mne doktor na poslednej kontrole nepovedal,kedy mozem zacat nosit normalnu podprsenku.akurat ze mozem uz sportovu.ale mas pravdu nato sme si dali robit prsia aby sme nemuseli viac nosit podprsenky :-))

barbora10

gossip-girl

chyba musi byt niekde u teba,lebo ja som ti to posielala uz dvakrat.a vsetkym dievcatam pozproblemov maily odo mna dosli,takze neviem kde sa stala chyba...

Bianca1236

lucky363
mne s kosticou dovolila az po dvoch mesiacoch. aj som si skor skusala, asi po mesiaci, ale mna to bolelo, tak som neponahlala. prvu podprsenku som si kupila v tescu, taku obycajnu sportovu z bavlny ci coho, makkucka a lacna. tu mi aj doktorka pochvalila. a priznam sa, ja som si prsia davala robit aby som sa podprseniek zbavila :D tak som neriesila odkedy sa mozu kosticove. podla mna sa treba riadit pokynmi operatera, a svojim telom. to pocitis ked je moc skoro na normalnu podprdu.
a ty si ako skoro po, a uz ich mas take krasne :) super. sa urcite tesis, ze?
potom pozdravuj kamosku, nech jej prsia ostanu krasne :)

lucky363

sisente
nieje to skoro uz po troch tyzdnoch?ja som mesiac a pol a nosim tu pooperacnu a sportovu asi viac,kedze sa mi zda ze mi v nej lepsie sedia tie prsia ako v pooperacnej.
kedze mam rez pod prsiami,asi by bolo este skoro na kostice :-)

lucky363

baby chcela by som sa opytat,ci doktor Cerven robi aj modelaciu so zvacsenim pretoze som este taku jeho pracu nevidela?alebo je tu nejaka baba co jej robil aj modelaciu?dakujem.

lucky363

Vladka19
hej bola prvy krat operovana v Ba,kde jej to pokaslali ak to mam takto napisat,a nechcela ist k tomu istemu doktorovi na reopku,lebo mala strach ze jej to pokasle este viac, tak sla k Jezovitovej.a spokojnost.:-)

sisente

lucky363
neviem ako je to u tvojho doktora, ale dr. cerven odporuca od 3tieho tyzdna po operacii nosit s kosticami, ktore si mas pekne prisposobit okolo prs. U mna je to uz v piatok, tak sa tesim :).