Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

vladka19
mne takisto ako lucky, tiez som mala vstrebatelne a to potom iba odlupili. vobec to nebolelo. tebe co povedali, ake ti dali?

lucky363

vladka19
mne vyberali az po mesiaci kedze som mala chvalabohu vstrebatelne stehy.trosku neprijemne,ale v pohode.som velmi rada ze som mala tie vstrebatelne.:-)

666_martinka

gypsi

fakt tyzden a pohoda? jejda, dufam ze aj u mna to tak bude..lebo par kamaratiek ma strasilo ze 3 tyzdne budem mimo a bude ma to boliet..
a jazvu si si videla? pekna malinka?
no opytam sa ho..ako ja k sa da tak by som chcela tiez len pod zlazu..aj kamoska tak ma a ma ich perfektne:)

gypsi1

666_martinka
Mne dával pod žľazu. Povedal, že ju mám dostatočne vyvinutú. Tak som to nechala na neho. A hovorí sa že keď sa dáva pod žľazu, tak je rekonvalescencia rýchlejšia. Ja som jasný príklad. Už po týždni ma nič nebolí(okrem chrbáta ale to je zo spania na ňom)... Skús sa ho pred opkou opýtať k čomu by sa skôr priklonil on.

666_martinka

gypsi1

a davali ti ich pod zlazu alebo pod sval? ja som este stale neni rozhodnuta:((( a opku mam za par hodin:/ doktor povedal ze v mojom pripade su obe moznosti vhodne..

Bianca1236

lucky363
ono aj lepsie je ked si kupis normalnu podprsenku aspon par mesiacov po opke, ked uz prsia uplne odpuchnu a cislo sa nebude menit. a potom si kupit tu najkrajsiu co najdes :D
ja som si objednavala z netu, z halensu alebo bonprixu. a kedze sportujem tak som si kupila najpevnejsiu znacky arena aku mali. z ceny som skoro odpadla, ale fakt drzi didi pokope, ani nemuknu aj ked sportujem :D a krajsiu si kupim asi az po novom roku, to mi chce priatel nejaku zadovazit. bude mat pekneho valentina s takym darcekom na mne :)))
inak uz sa velmi tesim na leto. konecne tielko len tak naholo, juuu :)))