Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

lucky363, vladka19
ja k ten podprde este... ja som si to nevymyslela, ja som tiez nevyhodila tolko penazi aby som to pokazila. Ale sam dr. mi odporucil nosit uz po 3 tyzdnoch kosticove, ze si mam vytvarovat podla prs, ja nerobim nic sama, ja to robim na jeho odporucanie a hadam by neradil zle. Mam kamosky co u neho boli a kadzej to povedal, ved aj tu baby od neho to hadam vedia a myslim ze vie co robi :))) ved je super!!! A ja sa uz neviem dockat, lebo mna strasne tlaci tato pooperacna, uplne hrozne, reze ma pod pazcuhami a tlaci mi na horny okraj prs, preto ju nosim mierne rozopnutu, inak ma strasne bolia.

margareta123

baby

mam dilemu, ci anatomicke alebo okruhle...doktor mi navrhol okruhle, ale myslim, ze nie je problem to este zmenit, chcem mat vsak prirodzene vyzerajuce prsia, podla Vas je v tom velky rozdiel?

Bianca1236

vladka19
je celkom mozne ze mas tie vstrebatelne. mne ich tiez dlho po opke "vyberali", a to boli len maslicky sem tam co trcali, pod prsiami boli len na koncoch rezu. to len pinzetou odrypla doktorka, zvnutra to bolo rozpustene. ved uvidis na kontrole. ale co som tu aj citala kedysi tak maximalne 2 tyzdne mali baby normalne stehy. ono to je vlastne jedno, hlavne aby si sa nam dobre zahojila! :D

rita149

mata221

no mna bolia svali na prsiach ked sa prudko pohnem, skoro stale len sedim , teda taky polo sed, musim byt opreta, lebo inak ma boli chrbata prsia.
dnes ma hrozen stipu tie rezy.
teba tiez operoval Mudr.Červeň?
ja chodim zhrbena, ja sa uz ani narovnat neviem.

Mata221

rita149

ahoj, noo celkom fajn, pan doktor prisiel presne na tretiu a podla toho ako sme prisli nas volali do vnutra. A ina vyberanie tych stehov neboli, je to v pohode. akurat ze ked ma rozopol ze fuuu, som myslela, ze vystrelia niekam :)) taky zvlastyn pocit, ja uz som asi aj bola zvyknuta byt taka stiahnuta a teda ked ma rozopol tak ma aj boliet zacali a taka nejaka ubolena som este teraz ako som prisla domov..chrbat ma nejako viac zacal boliet, ale to asi preto, ze som bola taja postahovana a teraz to mam uvolnene..a na tu ruku co ma boli lava, ze ju neviem vystriet, ze to niektore mavaju, musim ju len rozcvicit..aj mi povedal ako sa tomu hovori, ale tak nezapamatala som si to..co uz :) musim aj tu lavu viac zapajat a rozhybat ju..
uz sa citis lepsie?

gypsi1

666_martinka
ja to tak mám. Po piatich dňoch som mala dilemu ako si umyjem vlasy, tak mi ich umyl priateľ. A keď mi doktor po týždni odstrihol uzlíky, tak som sa sama ozmývala aj umyla. To som si po tých piatich dňoch ani nevedela predstaviť. Tie boli pre mňa najhoršie ale tlmila som to liekmi. Dnes som po opke 11 deň a už varím, nakupujem, upratujem... Ale všetko len po troche, aby som si s nimi niečo nespravila... Jazvy ešte nie sú vidieť, mám tam chrasty.

rita149

vladka 19, drndula

mna operoval Mudr.Červeň, na stehy idem 10 den od opky.Stehy mam klasicke,aspon baby od pana doktora maju take, mne trčia len modre nitky :-)tak určite mam aj ja klasicke.