Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Margareta,

Je rozdiel potom medzi veľkosťou ked dá rozhodnes pre gul či anatomy.anatomy majú plnsiu tu spodnú časť keďže Je to v tvare slzy preto sa tam udávajú tri rozmery a čím Je vacsi tým IDE viacej do strán..gulaty má rozmer iba priemere a profil,to znamena koľko pôjde dopredu..

drndula

Sisente,

Gulateeee ;););) uz len preto že som chcela mať horný okraj prsníka plný a to znamená nenosít podprsenky pretože taktyto výsledok sa pri anatómioch dá docieliť podprsenkou..a som rada že si gulate dať môžem,dr. Na konzult hneď ako som sa vyzliekla mi navrhol anatomy...;);)

margareta123

drndula

aj mne to tak vysvetloval doktor, ze tym stlacenim pomocou svalu ziska prsnik prirodzenejsi tvar, ale na niektorych okruhlych je dost evidentne, ze su to silikony, nenarazam teraz na nasu galerku, ale vo vseobecnosti...ja mam navrhnute 390 a mozno mi schvali aj viac, tak neviem co povie na anatomy, ovplyvnuje to nejak velkost? a neviete, ci po kojeni by mohli byt viac zmenene, resp. poklesnute tym, ze by to boli anatomy, alebo to nema vplyv?

drndula

Margareta

Presne ako hovorí Sisente, na každej to vyzerá inak,veľa robí aký máš základ a akú máš stavbu tela,baby väčšinou uprednostňujú anatomy aby prsia vyzerali prirodzenejšie nakoľko majú taký tvar ako pôvodný prsník ale neni pravda že gulate musia pôsobiť umelo,mne to dr.vysvetlil a aj som to čítala že pokiaľ tí vkladá implose pod sval ten Ho stllaci takže sa stiahne smerom dole..ha som išla na konzultáciu s tým že chcem gulate a dr.mi dal ba výber že môžem si dať aj anatomy aj gulate,chvalabohu..;);) a samozrejme robí celá potom ešte aj jeho veľkosť...

sisente

lucky363
to je tak, keby kazdy ini doktor vravel nosit po 3och tyzdnoch a moj mi povedal ze az po 6tich, tak ja pocuvnej svojho :))) ale som stastna ze to je naopak, pretoze mne velmi vadi tato podprda, a ja sa tesim ze si dam riadnu a budu konecne pekne vo vystrihu, ved na to som tolko cakala, po tom som tuzila :).
margareta123
ved to, ak chces prirodzene tak si daj predsa tie anatomy, lebo aj tie ti pekne vyplnia vrch ked das podprdu, tie gulate stoja aj bez nej, takto budes mat na vyber :). Sice si neviem na sebe predstavit gulate, ale ja som maximalne spokojna s anatomy...

lucky363

sisente
ajtak aj ked to doktor odporucil pride mi to dost skoro.kedze skoro kazdy iny doporucuje minimalne 6tyzdnov nosit tu pooperacnu aby aj prsia boli pekne.
radcej pockam,kedze mam rez pod prsiami a neviem ci by mi boli kostice prijemne.asi nie.

margareta123

sisente

ved to, ze na kazdej postave to ukaze inak, tak to rozhodovanie je o to tazsie...snazim sa poriadne si to vsimat v albumoch, ale aj tam je to prilis roznorode, tak pockam asi na vyjadrenie doktora....mne to odovodnil tym, ze okruhle spravia pekny dekolt vo vystrihu, ale zase myslim si, ze pri anatomickych to tiez nie je inak...tak neviem...

sisente

margareta123
podla mna v tom az tak velky rozdiel nie je, popozeraj si albumy, tam uvidis ci vidno velky rozdiel. ale je to na kazdej postave ine, takze tazko poradit...