Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dakovna

Ahojte kocky,
tak dcera uz ma opku usi za sebou, bola statocna :)
Ja mam zajtra termin operacie. Uz mi volali z Puchova ci to plati, ci som zdrava a ci mam vsetky vysetrenia spravene. Uz aby som to mala aj ja za sebou.

engie100

Margareta123

Ahoj,
chcem sa opýtať, kedy si si bola v Chirmede objednávať termín, že ti dali na 24.január termín???
Ďakujem aj ja idem do Chirmedu - k dok. Magdovi.
pekný deň :))

drndula

Margareta,

No dúfam že sa pán dr.ozaj teší dobrému zdraviu;);)

Ak aj Ja nepresedlam zo značky es na nagory vyzerá tí tak že budeme mat rovnaku veľkosť.pôvodne mám navrhnuté 400 es vysoký profil pod sval okrúhle rez pod prsiami a spekulujem bad nagor s to asi bude buď 390 alebo 420 uvidím čo povie,tiez mi má poslat odpoveď posielals som mu mail s fotkami...Ja som mala nejaký základ,neviem ako si natom ty,no Ja som vychádzala z dvojok pi kojeni ovisli na take jednotky a že tou 400 budem mať take plné trojky vo som chcela čiže cca D košíky..

margareta123

drndula

tie preklepy su podarene...:) chvalabohu moj doktor nie je nebohy :D no idem do chirmedu v ke, 24.01. a na konzultacke mi odporucil 390, okruhle, nagor...pytala som sa ho mailom po teste s ryzou, ci je to najvacsia mozna velkost a vravel, ze aj viac, ale zen on by sa priklonil k 390, no po tom, co tu mnohe baby pisu, ze by brali aj vacsie, tak som sa ho pytala na 420-450, ale este cakam na odpoved, ma sa mi mailom ozvat...a teraz spekulujem, ci nezvolit radsej anatomicky tvar...ten plnsi vrch ma na okruhlych laka, ale zase bojim sa, aby to nebolo neprirodzene...aaach...dilema :)

drndula

A čo tí urobí s anatomy po kojeni netuším..to snáď povievta čo to zažila na vlastnej skúsenosti...aj tohto by som sa bála...ale AK majú ovisnut tak to adi pri tých veľkých cicikoch...od 500ml hore..myslím..
Ty chceš aké?ku ktorému dr.ideš?on tí piráti myslím dobre uz toho denne vidia na kvanta takže v oku to má nebohý..závisi to uz len od teba akú máš predstavu,tvár,veľkosť...a z čoho vychádzas..

margareta123

drndula

dakujem za objasnenie :) tak pockam na vyjadrenie doktora, poobkukujem galerku a snad sa rozhodnem spravne...