Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

barborka,

odomna maily si dostala? lebo neviem ako je to potom mozne a nechcem si vytvarat novy ucet. Nemohla by som poprosit napr. davidoff nech mi to heslo posle? lebo od nej mi vzdy mail dosiel. Davas tam aj ten podciarknik, ci ako sa to vola? gossip_girl@azet.sk

drndula

Margareta,

V pohode aj mne sa tieto kočky vsetkyvuz pletú;););)aj z toľkých infosiek čo nasavam...operovať bude dr.cerven v novamede v bb

drndula

Vladka19,

Mne dr.navrhol es okrúhle vysoký profil 400ml a rez pod prsiami,Ja špekulujem este nad značkou nagor no uvidím akí veľkosť mi dr.povie potom čo uvidí fotky čo som mu poslala na mail či povie 390 alebo 420,lebo táto značka Je viacej taká buchtickovejsia...tak cakam a uvidím....

drndula

Vladka19,

Mne dr.navrhol es okrúhle vysoký profil 400ml a rez pod prsiami,Ja špekulujem este nad značkou nagor no uvidím akí veľkosť mi dr.povie potom čo uvidí fotky čo som mu poslala na mail či povie 390 alebo 420,lebo táto značka Je viacej taká buchtickovejsia...tak cakam a uvidím....

margareta123

drndula

a kde budes operovana? urcite si to spiminala, ale mne sa uz vsetky tie informacie poplietli... :) kebyze ostanem pri okruhlych, tak tiez bud 420 prip. 450, ale to uz neviem, ci by mi povolil, na odpoved este stale cakam...

vladka

dakujem, ze si mi to tak dokladne vysvetlila, cize anatomy napr 400-ky su mensie nez okruhle 390? ako opticky myslim...?

engie

no ja som chcela povodne este trosku skorsi termin, ale nechala som to az na konzultacku, ktoru som mala 17.11. a prvy volny bol tento, este cosi okolo 9. januara tusim, ale to mne nevyhovuje...takze ak chces skorsi, tak cim skor si treba rezervovat :)

drndula

Vladkaq19,

Ja mám termín cca za 2mes presne 13.2. Ale som v poradovníku tak dufam že pôjdem aj skôr...;););)

leus

vladka
ja som si vcera vsimla na pravom prsku-co je aj menie a poklesnutejsie pri hrudnej kosti pri predklone jemne vrasnenie, taka jedna vlnka...mna to prso aj tak tlaci vecne, tebe sa ako zacala prejavovat kontraktura?/ci to nebola?/ ale tak vyzeralo

Bianca1236

ahojte baby co ste dlhsie po. odkedy ste chodili na kupko? som uz skoro tri mesiace po, a zvazujem vylety na silvestra. to je asi blbost ze by som mohla infekciu dostat, ze? jazvy su ucelene uz davno. ale aj tak by som rada pocula vas nazor