Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mianni

Ahojte. V pondelok som bola na opke. Dnes je tretí den po a už mi asi tak 200 krát lepšie. Tie čo uz su po, je normálne ked ma ľavý prsník boli viac ako pravý. Neni to preto, že mám podprsenku zle na sebe, nakrivo ale čo.. Úplne som z toho na nervy. Mate s tym niekto skúsenosť?

rita149

tenda1

mna operoval Mudr.Červeň,brala som tyžden pred opkou Ascorutin a aj vsetky baby co boli u neho myslim.
niektore beru Wobenzyn, ale ten sa nedoporuca lebo potom sa velmi krvaca pri operacii.
kedy ides? a kam?

barbora10

gossip_girl,monny

obom som maily s heslom odoslala,nechapem,preco vam nedosli.nikto iny mi nenapisal,ze mail nedostal,tak fakt nechapem:(

tenda1

lory

...aj ja mám ten istý problém , najviac sa bojím ako to bude doma , malý má 2 roky a dcérka má 6 - to je už v pohodke...ja idem 9.1...Ty kedy ideš?

tenda1

Ahoj baby , zajtra držím palce čo idete!!!!Aj ste niečo brali pred operáciou? Na zzz.sk som čítala , že niektoré brali ascorutin , ja už vážne neviem , či treba niečo brať alebo nie .

Dík

monny3

davidof prosim ta posli aj mne to nove heslo,neviem preco, ale barborka mi ho este neposlala dakujem 33nikusa33@azet.sk

lory

davidoff

ahoj, niekde som tu čítala, že máš detičky v takom istom veku ako ja 2 a 4. Toto jedno si fakt neviem predstavit ako to s nimi zvládnem ked budem po op. Ty si to ako zvládala??? na op idem koncom februára :-)

gossip_girl

davidoff :))

dakujeeeem, dosiel, dufam ze barborka je s tym ok, ale snad hej, lebo mi ho sama posielala a nedosiel, tak neviem..

Ako sa mas? vsetko ok? prska? zdaju sa ti viac anatomy albo uprauju sa trosku? ja sa tesim, ze budem mat anatomyyy :)