Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

mianni

ja idem zajtra do BB na stehy. tak je mi lepšie orpoti tym dnom predoslim ,ale ked som mala tolko čo ty po opke tak mi bolo dost tazko

zajacik_006

dakovna
tak ty uz zajtra ides na to,vsak? Drzim palce,aby si sa zobudila spokojna.Ale bat sa urcite nemusis,zvlast ak sa o teba postaraju velmi mile sestricky Lubka alebo Ivanka.

tenda1

lory

no tak ju len musíš naučiť , aby jej stačilo , že ju vezmeš za ručičku :-) , ja to tiež teraz nacvičujem , malý musí chodiť všade po svojich a maximálne za ručičku - ja už veľa času nemám , ale skúšame stále :-)

tina33

dievčatá ktoré idete zajtra na operáciu chcem Vám popriať vela trpezlivosti,držím palce nech vám to všetko dopadne čo najsamlepšie,držte sa budete krásne.

rita149

mianni

ja mam po opke 9 dni a tiež ma momentalne boli lavy prsnik viac,doteraz ma bolel pravy, baby tu tiez hovorili ze ich bolival viac ten z ktorou rukov pises, ja som pravacka tak ma bolel viac ten, lebo vraj su tie svali na tej strane pevnejsie, teraz ma druhy den boli ten lavy zase viac,hlavne sval, pokial si najdem polohu vhodnu a ked sa napmen viac.

janika1531xx

barbora10

Ahoj Barborka ja som ti tiež posielala mail a nič mi nedošlo.

No ja už mám termín v sobotu dúfam že to dobre dopadne,držte pršteky:-)

lory

tenda 1

no nás určite neosvieti lebo to takto funguje každú noc, a staršia dcéra chodí cikat ale tak dezorientovaná že ju tiež musím brat na ruky čo je 21kg.

lory

tenda 1

idem koncom februára :-)
fakt mám najvačší strach z toho ako to bude doma fungovat, malá sa v noci budí aj 5x na čajík :-(