Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

lucky
a aj mna pobolieva prave prso a mne bradavky reaguju na zimu a tak, ale ja ked si ich chytam tak si to necitim

leus

zajacik
no tak ze prave prso mam viac klesnutejsie a ide do slzy a lave stoji ako gula, na tom pravom mam samozrejme aj bradavku nizsie, boze je mi do placu :( a stlacat sa ich bojim aby som si tam daco este viac nedodrbala

lucky363

leus
ja mam tiez sest tyzdnov po opke a su stale tvrde ako kamen,sice bradavky som mala hned od opky citlive.chvalabohu.ale su tvrde a jeden je stale o nieco vacsi ako druhy.tak si este z toho nic nerob.casom by to malo byt pekne.ved sest tyzdnov este nieje tak vela.nemozme hned cakat zazraky.pokial sa pekne usadia.uvidis este po nejakej dobe.mna este teraz boli prave prso ked spim,neviem preco.

zajacik_006

leus
akoze mas kazde prsko ine? Nie je to este opuchom? A daju sa ti uz stlacit aspon trocha k sebe? Lebo mne sa uz po 6tyzdnoch pekne dali. Aj ked mas este pocit,ze su tazke,daj tomu cas,este poriadne nezmakli a asi ani neodpuchli. Potom ked ti uplne zmaknu,budes zasa chciet,aby boli tvrdsie.

leus

vladka
diky
inak tie bradavky si este ani ja necitim a to som uz 6tyzdnov po...a akurat som po sprche, sedim nasrata... bez podprdy som , prsia tazke akoby som v nich mala zelezo a kazde je ine uz ma asi drbne nacisto!

mia_31

baby a ešte som sa chcela opýtať, predoperačné mi vychádzajú dosť nevhodne resp. termín odberu budem mať v čase menzesu, može to skresliť výsledky? myslíte,že by som mala brať pre istotu železo?

davidoff

monny3

poslané :)

gossip_girl

ahoj, ďakujem mám sa výborne, prská sú super, vidno že sú anatomické, aspon ja to vidím, idú tak pekne dodola, dolu sú krásne veľké, ale keď si dám push-upku tak sú krásne velké aj od vrchu, som rada že sme vybrali anatomické, teda som rada tomu, že mi doktor v tomto vyhovel, že sa dalo :-)

lory

dá sa to zvládnuť, nemám ich naučených na ruky, vedia sa sami pekne prehrať, väčšinou som pri nich odpočívala a so synom s tým menším mi pomohli aj rodičia, predsa si ho aj častejšie brávali a všetci mi pomáhali ako sa len dalo, od manžela, rodičov...... čo sa týka tej väčšej 6-ročnej dcérky, to som ani nevedela že ju mám, rada si kreslí, maľuje, vie sa pekne sama prehrať :) Držím palce, určite to zvládneš. A ak sa budia v noci detičky, hádam pomôže manžel, mne pekne spinkajú celú noc.