Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vasen09

Katka, kludne mi napis na mail: vasen09@azet.sk bud mail,alebo tel.cislo, ja ti kludne zavolam a poviem vsetky info,co chces vediet :))

Mery NR

barbora10
ja som ti tiež poslala e-mail na to kendi, tuším pred 2 dňami a zatiaľ mi tiež neprišlo nové heslo :-(

vasen09

Katka, kludne mi napis na mail: vasen09@azet.sk bud mail,alebo tel.cislo, ja ti kludne zavolam a poviem vsetky info,co chces vediet :))

barbora10

katka54

samozrejme je to u kazdej individualne,ale v mojom pripade sa prska hybali,pri chodzi nadskakovali ako zive a na dotyk su uplne prijemne,makke a vobec necitim implantat!

vasen09

ahojte baby,
ja som bola u Cervena 2 tyzdne dozadu,spokojna nadovsetko, daval mi 450ml okruhle,mala som nulky,165m a 53kg, stale to odpuchuje,dufam,ze uz viac nebude ;)kazdy mi hovoril,ci mi sibe,ze take velke, teraz mi zase kazdy hovori, ked to vidia,ze super,ze som nedala mensie :)naozaj dajte na rady doktora,on vie najlepsie posudit,aku velkost, vela kamosiek dalo mensie silikony,teraz lutuju,ze mohli dat vacsie,.. :)

Katka54

baby, číta vás toto fórum kopec, naozaj mi nemôžete žiadna z vás odpovedať? vy už toto všetko máte za sebou, ste už informované a o silikónoch môžete písať referáty a možno vám moja otázka naozaj príde smiešna, až primitívna, ale naozaj by som bola rada, kebyže mám jasnú predstavu o všetkom. Jednoducho to sama nemám ako zistiť - žiadna známa, kolegyňa, ani kamarátka nemá silikóny, tak sa nemám koho spýtať.. :/

barbora10

janika1531

pslem ti to este raz,tak daj vediet,ci ti to prislo.skusala som teraz poslat nejake maily muzovi,bratovi,mamine a vsetkym normalne prisli.

a je tu este nejaka,ktorej nedosiel mail odo mna aj s novym heslom?

davidoff

skusim to poslat aj tebe a daj vediet,ci si mail dostala.

barbora10

janika1531

tak prave som pozrela do mailov a taktiez ta mam medzi odoslanymi.doteraz sa mi nic take nestalo,aby nechodili dievcatam moje maily,tak idem skusit,ci ked odoslem manzelovi mail,ci mu pride...

Katka54

baby, napíšte mi prosím niektorá, aké sú tie prsia na dotyk - je cítiť ten silikón? A "hýbu" sa silikónové prsia? ĎAKUJEM.