Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

leus
ja ked si chytim bradavky tak su dost citlive.a tiez nemam prsia este rovnake,aj bradavky niesu na oboch prsiach v rovnakej vyske este.tiez tym niesom dvakrat nadsena,len dufam ze sa to urovna,lebo ak nie tak ma porazi fakt.:-( a zda sa mi ze lave mi stoji krajsie ako to prave.tak uvidime.
pockaj este nejaku dobu a uvidis,ak sa to nezmeni tak sa radcej porad s doktorom.alebo sa ho opytaj nato,aby si bola kludnejsia.

lucky363

leus
ja ked si chytim bradavky tak su dost citlive.a tiez nemam prsia este rovnake,aj bradavky niesu na oboch prsiach v rovnakej vyske este.tiez tym niesom dvakrat nadsena,len dufam ze sa to urovna,lebo ak nie tak ma porazi fakt.:-( a zda sa mi ze lave mi stoji krajsie ako to prave.tak uvidime.
pockaj este nejaku dobu a uvidis,ak sa to nezmeni tak sa radcej porad s doktorom.alebo sa ho opytaj nato,aby si bola kludnejsia.

lucky363

leus