Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

leus
ja som z kosic,ale sla som do Brna.ako idiot.pritom som mohla ist aj niekde blizsie.ale uz nevadi.no mne povedal doktor ze mozem uz sportovu.ale nosim stale pooperacnu na noc,a cez den obcas sportovu,inak stale pooperacnu.nejak som si na nu zvykla.:-).pride mi to velmi skoro napr. nosit uz normalne podprsenky.budem ju nosit poctivo este dva tyzdne.a potom dost.:-) dufam ze to nejak pomoze.a ty aku nosis teraz?

margareta123

vladka

aha...tak to je dost zlozite s tymi velkostami, snad mi doktor bude vediet odporucit co je pre mna najvhodnejsie, aby som docielila zelany vysledny efekt... a aka je cena tych mentorov, ak sa mozem opytat? a dalsia vec, vravis, ze sa Ti vlnili nagorky - bolo to aj vidiet, alebo len citit na dotyk? a v ktorej casti sa Ti vlnili?

leus

lucky
v brne, fuha tak mas daleko na kontroly, ale som pocula ,ze v brne su sikovni doktori, sice neviem presne ktora klinika, mne su aj kosice daleko a tie kontroly su castejsie tak precestujem aj ja...

lucky363

leus
ja som bola operovana v Brne.hej pred siestimi tyzdnami.pisem tu len obcas,ak mam cas,ale rada citam vsetky prispevky.obcas lutujem,ze som sa nerozhodla pre niektoreho zo slovenskych lekarov.ale nevadi.dufam ze budem ajtak spokojna.:-)

monny3

davidoff
dakujem pekne

mia 31
ja idem tiez na osmu tak sa stretneme a ake mas navrhnute?ja idem na odbery 11.1 a to budem mat asi tesne po tiez sa obavam,aby mi zelezo nechybalo.

leus

lucky
a ty si kde bola pred 6tyzdnami nepamatam, zeby si sem pisala, kto ta operoval?
barborka
renca ma este stare heslo v galerke a nevidime operatera a posledne foto po kolkych mesiacoch je, mohla by to doplnit :)

Mery NR

barbora10,
už mi to došlo od davidoff, ďakujem vám ešte raz

dakovna,
tebe to ako rýchlo ubehlo :-) silno držím palce aj tebe aj nášmu pánovi doktorovi, veľa síl a čo najmenej bolestí. pekne sa vyspinkaj

Mery NR

barbora10,
tak zatiaľ mi to nedošla ani na azet, ani na zoznam. mohla by som napísať davidoff, nech mi to ona skúsi poslať?