Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

dievcence,tak chyba bola u mna,co sa tyka tych mailov.chcem sa vam opsravedlnit,hlavne tym,ktore ma o nove heslo ziadali a napriek tomu im to nedoslo.uz som prisla na chybu a uz by to malo byt vporiadku!tak sa mi znovu ozvite,tie ktore to heslo nemate,poslem este raz...

barbora10

leus

uz som aj jej heslo zmenila,dakujem:)no nema info k fotkam,ale vraj bude este posielat,tak jej napisem,ze nech prida aj info!aj mne to vadi,ked nie su k fotkam popisy,tak vzdy kazdej odpisem,ak este nieco treba.

lucky363

Leus
no vidis to,mala som termin aj v ke na konzultacku,ale zrusila som ho,lebo som si nebola ista,ci tam odvedu peknu pracu.
inak ani ja nemozem este spat na boku a posledne noci poriadne nespim lebo ma prsia este kus pobolievaju.nechapem.a ide mi to dost na nervy.som myslela ze po siestich tyzdnoch uz nebudem mat skoro ziadne bolesti.

drndula

Margareta,

S tým vlnenim Je to také všelijaké,baby čo majú es a tie sú makkw tvrdia že sa nevlnia iné povedia presný opak že treba ísť di tvrdších či he napr.nagor ale vidíš,Vladka na skúsenosti a vlnili sa jej tak brala tvrdšie ako sú mentory a snáď y bude spokojna ..Ja uz v Tom mám taký megagulas že....a xi čítam niektoré ty normálne mu začína lepiť aby som sú ro do opkt este nerozmyslela..ufff...:(:(

lucy009

Baby, tak ja uz zajtra rano idem na to, drzte mi palcekyyy..
Dakovna, myslim na teba..
Davidof,
idem si dat aj ten aquamid tak dufam ze to bude aspon trochu vidiet..:o

margareta123

leus

ved to...je to asi fakt individualne... cakam na doktorove vyjadrenie, ale nejak to trva...tak snad uz do konca tyzdna sa ozve...

margareta123

drndula

ved presne to, ja som v tom mala na zaciatku jasno a cim blizsie je opka, tym viac informacii nasavam a zistujem, ci nahodou nechcem presne opacne ako mam mat....:/ mne napriklad doktor vravel, ze tym, ze budu zasite pod svalom, tak zhora sa vlnit nemozu a kebyze sa vlnia zospodu (to som si uz len ja povedala), tak to by asi az take viditelne nebolo a snad by sa to dalo prezit....uz by som najradsej vedela co a ako a uz sa len tesila a nie donekonecna starala ci take alebo onake a ako to bude vyzerat....tiez som sa bala, ze nagory budu tvrde, ale kvoli tomu ze by nemali mat tendenciu sa vlnit som ich chcela, ale to je asi fakt individualne...

drndula

Margareta,

S tým vlnenim Je to také všelijaké,baby čo majú es a tie sú makkw tvrdia že sa nevlnia iné povedia presný opak že treba ísť di tvrdších či he napr.nagor ale vidíš,Vladka na skúsenosti a vlnili sa jej tak brala tvrdšie ako sú mentory a snáď y bude spokojna ..Ja uz v Tom mám taký megagulas že....a xi čítam niektoré ty normálne mu začína lepiť aby som sú ro do opkt este nerozmyslela..ufff...:(:(

leus

lucky
ty z kosic a mas tam pod nosom dobru kliniku! :P este stale nosim pooperacnu aj den aj noc...tiez vydrzim aby bolo 8tyzdnov a potom asi este budem na noc nosit,neviem este spat ani na boku (bolia ma vtedy) a nie to este bez podprdy...