Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vasen09

rita 149

velkost mam 450ml , ved akurat hladam nejake foto,idem odoslat tej barborke na mail,ona mi potom posle link na galeriu :)

gypsi1

666-martinka
Prvé dni mi pomáhal vstavat priateľ. Pridrzal ma pri krku a nadvihol. A asi štvrtý deň som vstavala tiež tak, že som sa naklonila na lavu stranu a zdvihla som sa. Mám tam teraz nepeknu podliatinu na ľavej strane. Neviem či je to z toho, lebo pár hodín po opke som prsia videla a boli úplne bez modrin.

mia_31

margareta,

ja budem mať anatomické es a teraz som robila prevod, cena za ne bez podrdy je 1020 s pooperačnou podprsenkou 1073 presne :)

mia_31

rita

a tebe červeň navrhol nagory? lebo spravidla dáva es, ja som to nejako nerozoberala ale včera som volala do siklienky a tiež mi dal eurosilikóny.

rita149

vanes09

ja som mala opku 5.12.mne sa ten lavy vaci tak pri vrchu ze je viac opuchnuty ako pravy.ty mas aku velkost?

666_martinka

gypsi1

dakujem:))) nakoniec sme sa rozhodli pod zlazu. ze zbytocne to davat pod sval ked mam zlazu dost vyvinutu:)
tesim sa z nich len trochu problem mi robi to vstavanie a tie tlaky:/ ty si to ako zvladala? ja ked vstavam sa tak musim trochu navazit na jednu stranu a dost ma to potom na tej strane a stipe...asi jazva:/ ty si ako vstavala? lebo inak akoze bolest minimalne..za cely den som si dala jeden ibalgin..:)

vasen09

rita 149

to ,ze mas na jednom opuch, je uplne normalne,ja som mala tiez, este aj trochu mam, opku som mala 30.11.,

mam asi 20 kamosiek,co si davali prsia robit, 17 z nich malo vacsi opuch na jednom prsniku,nezalezi na implantate,ci uz bol maly,alebo vacsi,..neboj,to bude ok :))