Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mata221

rita149

hej hej treba sa rozhybat, ja som sa vcera dala trosku rozmasirovat- chrbat a ze ho mam strasne stuhnuty, ze co som taka tvrda :))) no jo, ruku rozhybavam aj ja, snazim sa, ale aj tak to este nie je ono..

vasen09

Ahojte :)
dnes som bola na kontrole u doktora Cervena,naozaj musim napisat,ze je to priam dokonaly clovek s profesionalnym pristupom a zaroven mimoriadne ludsky!! naozaj klobuk dole!!! cakacia doba je u neho niekedy aj cca rok, ale ked to mam uz takto po operacii zhodnotit, cakala by som aj 3 roky, len aby mi prsia robil on, zamyslite sa,ta cakacia doba o niecom svedci, netvrdim,ze ostatni doktori su zli, ale doktor Cerven je doktor s velym D!!

vasen09

Ahojte :)
dnes som bola na kontrole u doktora Cervena,naozaj musim napisat,ze je to priam dokonaly clovek s profesionalnym pristupom a zaroven mimoriadne ludsky!! naozaj klobuk dole!!! cakacia doba je u neho niekedy aj cca rok, ale ked to mam uz takto po operacii zhodnotit, cakala by som aj 3 roky, len aby mi prsia robil on, zamyslite sa,ta cakacia doba o niecom svedci, netvrdim,ze ostatni doktori su zli, ale doktor Cerven je doktor s velym D!!

rita149

mata221

povedal ze musim rozhybat ruku a nebude boliet.Vlastne ja som cela stuhnuta velmi, lebo ja som sa 10 dni len setrila az prilis trak mi stuhlo telo.

sissente

pas nemusim uz nosit vobec povedal.
stehy mam vybrate. to bolo nic, myslela som ze boli a necitila som nic skoro.
o podprsenke sme sa nebavili , ale mam napisane v papieroch ze 3 tyzdne od opky mozem nosti uz normalne ale vytvarovat kosticu podla prs a na spanie este 1.5 mesiaca aj tuto pooperacnu.
Ty este nosis ten pas?

sisente

rita149
a ako bez stichov, slobodnejsia??? :) a pas mas dokedy nosit? tiez ti povedal, ze po 3och tyzdnoch mozes kosticove?

rita149

Mudr.Červeň je najšikovnejši a najlepši doktor na Slovensku. Dnes som bola na kontrole po 10 dnoch, je to proste super človek!!!!!!

Mery NR

vladka19,
ja by som išla hneď keby sa dalo. lenže teraz mám len 4 mesiace po kojení. mám doma 5 mesačného malého, v júny bude mať rok. tak som to naplánovala na vtedy, keď už bude samostatne chodiť, keďže ho prvé týždne nebudem môcť brať na ruky. viem, že by bolo rozumnejšie ísť až po lete, ale už ďalšie leto s depkami kvôli prsiam nechcem prežiť. teoreticky by som už aj vo februári mohla ísť (6 mesiacov po kojení) aj by mi vymenila jedna kočka termín u Červeňa, ale to by som doma nezvládla so 7 mesačným malým

Mery NR

baby, teraz ma napadla jedna otázka.
ja keď chcem ísť na operáciu koncom mája, začiatkom júna, cez leto (júl,august) budem môcť ísť na dovolenku pri more? tá slaná voda mi nemôže vyštípať jazvy????? bola ste takto niektorá?