Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gypsi1

666-martinka
Mne ich ukázal doktor pár hodín po opke. Boli moc pekné a úplne bez modrín. Potom som ich videla až na kontrole po týždni. Tam mi doktor rozopal podprdu, odlepil náplaste, odstrihol uzlíky (asi štyri), to vôbec nebolí. Popozeral ich a zapol podprdu. Rany mi už neprelepoval a od vtedy sa môžem aj komplet okúpať.
Mne robil našťastie spoločnosť priateľ. Zobral si voľno aby sa mohol o mňa postarať.

lucy009

Mia31
urcite budes spokojna aj ty, ako kazda jedna z nas od dr.Cervena. Vobec nemaj obavy aj ked chce pouzit nejaku inu oper.metodu, on vie co robi ;)

dakovna

barbora10,
som ti poslala fotky po opke na
kendra10@centrum.sk
mozes mi prosim poslat nove prihlasovacie udaje do galerky??
lucy009,
som rada, ze uz mame po tom. Som na teba myslela. Vcera to bolo tazke, no dnes je uz kusok lepsie, vsak? Aj mne sa pacia moje prska. Aj ked ich zatial vidim len cez podprdu, som unesena :))

lucy009

Dakovna,
citim sa fajn, dnes uz je to celkom ok, ale davam si tabletky od bolesti. Vcera to dost bolelo ako ty hovoris tlaky a balvany na hrudi stipanie a tahanie. Vecer mi bolo na zvracanie ked mi priniesli veceru, ale potom sa mi ulavilo potom co mi dali glukozu. Aj dnesnu cestu domou som zvladla uplne v poho na pocudovanie :) Ta bolest sa da zvladnut nie je to az take hrozne ake som ocakavala. Akurat to zdvihanie z postele a chrbat boli jaaaj...
Ale snazim sa aj ja prechadzat a hybat.

lucy009

Musim sa pridat k vam dievcata a tiez si pochvalit toho mojho operatera, ktorym je pan dr.CERVEN. Je to uzasny a mili clovek so zlatymi rucickami. On ma tusim dar od boha na tie prsia. Vykuzlil mi prenadherne prsia z toho zakladu co som mala a beź modelacie,ktoru som si myslela ze bude potrebna a nebola co som sa velmi potesila. Pouzil metodu kde mi uchytil zlazu o sval a prsia su krasne aj bez modelacie. Vydela som si ich dnes pri prevaze a nevedela som oci odtrhnut od zrkadla:)
Aj sestricka Zuzka je uzasna osobka, aj ostatne sestricky na pooperacnom odeleni su mile a starostlivost na jednicku s hviezdickou..

janika1531xx

barbora10

Ahoj Barborka prosim ťa zašli mi heslo na tento mail jahodkapo@atlas.sk lebo mi neprišiel od teba žiadny mail.Dakujem:-)

dakovna

barbora10,
ja som ti uz raz poslala moju foto pred op. Len odvtedy je nove heslo. Ked ti napisem mail, posles mi prosim nove heslo?