Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vasen09

ahojte, chcem sa len spytat,ako sa dostat na galeriu, chcela by som si pozriet aj ine ako moje prsia v zrkadle a taktiez tam vlozit aj moje foto ;) nech to nie je nefer,ze len obzeram a nevlozim to svoje foto :)))

margareta123

drndula

ja som na tom podobne, uz mam z toho vsetkeho hlavu na praksnutie, snivaju sa mi uz bludy :D tak uz aby to tu bolo a bola spokojnost :) snad tie implantaty nech uz budu ktorokolvek budu posluchat :)

vladka

ano, idem do chirmedu a nakoniec mi dnes volal p. doktor Magdo, takze sme sa dohodli, ze buduci tyzden to zajdem dokonzultovat a snad uz budem mat pokoj na dusi...a tie mentory nie su potom tvrde, kedze maju taku vysoku kohezivnost?

vasen09

rita
tak si ma potom musela vidiet vychadzat(rifle a tmavomodra mikina na zip),najprv som bola ja, bola som tam asi 20 minut, za mnou isli dve baby,myslim, ze to bola mama s dcerou(boli ako sestry,alebo kamosky) ;),von ma cakala sesterka( taky tigrovany kabat mala),...
kedy si bola na opke, aku velkost implantatov mas? :)

rita149

aj ja som bola na 15:00 ale prisla som asi o 15:15 meskala som, nie to som nebola aj to bola kamoska co bola somnou na izbe , viem koho mysliš

vasen09

rita 149
bola som objednana na 15.00 hod, ty? :O) nebola si tam nahodou s tatkom? v takej ciernej suprave "NIKE" ? :P

sisente

rita149
nie ani ja ho nenosim, ja som ho tam nechala,lebo som mala ich pozicany, neposlali mi zo siklienky... tak som pri stehoch ochkala ze budem stastna ked im ho budem moct vratit a oni ze ho tam mozem nechat, tak som nevedela ci sa ulutostili alebo co :) tak to vsetky nemusia asi u neho, co je super, lebo mi siel riadne na nervy. Takze zajtra sa fot a davaj foto :))). Ja zajtra zakladam kraaasnu cipkovanu kosticovuuu, ale beriem si pre istotu aj tuto este do tasky, ak by boli dake problemy tak ju supnem spat. Lebo mavam take stavy ze obcas ma riadne bolia, tak sa vyzleciem z nej na polhodku a je mi super, dakedy ked som bez nej a dlhsie robim daco doma, ze som viac na nohach tak ich citim a ked si ju zalozim je zase dobre, takze ja to tak na pocit davam, ak mi bude zle v tej zajtra, tak si dam tuto a tak :).

davidoff

každý kto je spokojný si chváli toho svojho operatéra, to je jasná vec. Aj mňa operoval doktor Červeň a som nadmieru spokojná, ako aj moje kamarátky a vrele ho môžem len a len odporúčať :) Presne tak, aj iní sú určite dobrí, ale u nich som nebola, takže tiež chcem pochváliť svojho doktora Červeňa za jeho prístup a celkovú pooperačnú starostlivosť a celý personál :))) A teším sa na ďalšiu kontrolu kedy ho zase uvidím.