Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vasen09

rita 149
no ja som sa uz neobzerala, ked som vysla z ordinacie,tak som ta nevidela :(

barbora10
prave pozeram,ake foto mam, ake foto tam baby posielaju pls,cisto prsia, alebo cele telo? tvar hadam nie,ci? napistepls, nech tam neposlem foto ako "debil" :D

dakujem za spatne info

rita149

solnicka

krasne ich mas!!! a mam erovnake gatky, tie biele Armany :-). ja mam tiez asi na lavom opuch a preto sa mi zda ako keby bol visie ako pravy.
tebe sa to nezdalo? kedy ti to odpuchlo po opke?
ja som dnes 11dni po

rita149

prosim vas, neviete mi povedat ktora baba ma v galerii foto taku ze ma na jednom prsniku este opuch? chcela by som pozret ako to je. Dakuejm

666_martinka

Ahojte,
tak ja uz mam po opke:) teraz som uz druhy den doma...ako bolest sa uplne v pohode da vydrzat, mne to nebolelo ani neboli skoro vobec...horsie je to pri zmene polohy ked sa chcem postavi napriklad...to taky tlak ako keby mi islo hrudnik odtrhnut..ale inak pohoda, chodte do toho:)

rita149

vanes09

ano videla som ta, ja som sedela z pristelom na tej cervenej sedačke, videla som aj tie dve co boli za tebou vnutri.Vyzerale fakt ako kamosky, nie ako mama z dcerou.A kto bol z nich pacient?
Ja mam 11dni po, vcera som bola na stehy.Mam Nagor XM3 300ml je to VS profil. A ty?

barbora10

Mary NR

a este to zalezi aj od toho,ako sa budes ty po operacii citit:)niekto je uz vcelku fit,ale niekto iny este aj dva tyzdne po ma co so sebou robit,takze to naozaj zalezi kolko budes od operacie a ako sa budes ty sama citit...

barbora10

Mery NR

to zalezi aj na tom,kolko to bude od operacie,ked pojdes na dovolenku.kamaratka bola dva tyzdne po a vpohode,akurat rataj s tym,ze tam budes viac oddychovat,ako si naplno uzivat.jazvy,to urcite vies aj sama,ze ich este treba pred slnkom schovavat a morska voda,tak ta je lieciva,ale ci si ty uz budes moct jazvy v nej mocit,tak to sa spytaj doktora.