Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vasen09

rita 149
idem ti hned pisat na mail :)

barbora10
operoval ma doktor Cerven, implantaty 450ml kruhle, vysoky profil :)
kedy mi pride link na galeriu? :(

tina33

dakovna

včera som tam bola na kontrole o 18.30h tak som sa sestričiek pýtala ako ti to dopadlo a hovorila že faj aj že to dobre zvládaš.tak som rada že už máš po už bude len dobre.gratulujem

dakovna

Caute kocky,
vcera som mala opku, dnes som uz doma. Operoval ma Dr. ocenas v Puchove. Vsetko prebehlo Ok, som bola sama v ten den operovana aj sama na izbe. Vsetci boli na mna mili a pozorni. Pan doktor je super :)
Vcera ma to dost bolelo. Som nemohla ani rukami pohnut. Do vecera som to nejak rozhybala. To spanie na chrbte je nic moc, no da sa. Lezim v takom polosede. Do sedu mi este pomahaju. Snazim sa aj sem tam chodit po byte, aby som sa hybala. Ked prejdem z lahu do sedu, tak citim chvilocku take palenie na rezanom mieste ale potom je uz dobre. Vcera som mala pocit, akoby mi na hrudi sedel slon. Dnes je to uz lepsie. Som rada, ze to mam za sebou. Doktor vravel, ze mi pekne sadli a ze to bude super. O tyzden mam kontrolu. Stehy vyberat nebude, su samovstrebatelne.
lucy009 ty ako??