Ahojte,
tak už mám konzultáciu za sebou aj ja.
Navrhnuté mám ES 305cc, anatomické, stredný profil.
Povedala som si akú-takú predstavu, ale nechala som to na doktora.. Sranda je, že z týchto konverzácií na fóre som usúdila, že určite Nagor, ale potom som rada zostala pri jeho návrhu a už som nevymýšľala. Spoločne sme sa dopracovali aj k veľkosti, ale hlavne mi išlo o prirodzený vzhľad a verím, že to bude fajn.
Inak p. Dr. Červeň je skvelý chlap, keď som tam prišla a sadol si, tak som tam na neho civela ako teliatko na nové vráta. :D Zrazu som sa nevedela vykoktať, čo vlastne chcem, atď., ale potom mi on sám všetko povysvetľoval a ja som sa potom rozbehla.. :) Prišla sa na mňa pozrieť aj sestrička, bola veľmi zlatá. :))
Baby, čo sa týka rozhodovania či Nagory, ES, Mentor, alebo neviem čo - ja by som to nechala na doktora. Porozprávajte sa o tom s ním a on Vám vysvetlí dôvody prečo tieto a nie tie..
Ono to v tej hustote,mäkkosti nie je až taký rozdiel a doktor to všetko prispôsobuje Vašemu základu, elasticite pokožky, atď.. Aj sestrička mi vravela, že to treba nechať na neho, on už má s tým skúsenosti a má to nielen v oku, ale aj v rukách..
Inak, Dr. Červeň číta toto fórum, spomínal mi davidoff..skoro som odpadla.:)) A ešte spomínal nejakú babu z Martina, len si nemohol spomenúť na nick..:))