Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

666_martinka

gypsi1
ja sa hentak zdviham uz od vcera jejda snad tam nebudem mat velku modrinu:( ale tak ako sa mam zdvihnut ked nemam nikoho doma cely den:/ ty si si prsia videla po operacii? to kedy? ja ked som sa zobudila uz som bola v porpsenke a pozakryvana...sa nemozem dockat ked si ich uvidim:)
a co ti robil na kontrole? ci len rozopol podprdu a pozrel ci je vsetko ok?
ja asi umrem od nudy ja som zvyknuta stale nieco robit a teraz len letim na chrbte uz mi to leze na nervy:D

Katka54

A inak čo sa týka vlnitosti, tak ak som tomu správne porozumela, tak vlnia sa hlavne okrúhle imploše, anatomické majú v tomto výhodu.. Ale všetko je to tak individuálne - závisí to aj od základu.

Katka54

Ahojte,

tak už mám konzultáciu za sebou aj ja.

Navrhnuté mám ES 305cc, anatomické, stredný profil.
Povedala som si akú-takú predstavu, ale nechala som to na doktora.. Sranda je, že z týchto konverzácií na fóre som usúdila, že určite Nagor, ale potom som rada zostala pri jeho návrhu a už som nevymýšľala. Spoločne sme sa dopracovali aj k veľkosti, ale hlavne mi išlo o prirodzený vzhľad a verím, že to bude fajn.
Inak p. Dr. Červeň je skvelý chlap, keď som tam prišla a sadol si, tak som tam na neho civela ako teliatko na nové vráta. :D Zrazu som sa nevedela vykoktať, čo vlastne chcem, atď., ale potom mi on sám všetko povysvetľoval a ja som sa potom rozbehla.. :) Prišla sa na mňa pozrieť aj sestrička, bola veľmi zlatá. :))
Baby, čo sa týka rozhodovania či Nagory, ES, Mentor, alebo neviem čo - ja by som to nechala na doktora. Porozprávajte sa o tom s ním a on Vám vysvetlí dôvody prečo tieto a nie tie..
Ono to v tej hustote,mäkkosti nie je až taký rozdiel a doktor to všetko prispôsobuje Vašemu základu, elasticite pokožky, atď.. Aj sestrička mi vravela, že to treba nechať na neho, on už má s tým skúsenosti a má to nielen v oku, ale aj v rukách..

Inak, Dr. Červeň číta toto fórum, spomínal mi davidoff..skoro som odpadla.:)) A ešte spomínal nejakú babu z Martina, len si nemohol spomenúť na nick..:))

rita149

mia_31

ja som sa rozhodla zmenit za Nagor, lebo som menila aj velkost.
Zdaju sa mi pevnejsie aj ked som bola na konzultacii tak ked boli polozene nagor a es tak bol to rodie. Ale Es su su urcite super ked s nimi Pan doktor robi.Nemusis sa bat ze su zle, to nie ej pravda. Ale ja som nemala nijaky zaklad tak som dala racej nagor lebo mi pridu pevnejsie.Viem ze sa aj Nagory mozu vlnit,ale ja som spokojna ze som menila.

solnicka

rita
dakujem ja som bola operovana 7.11 a este mam asi stale opuch...lebo to lave je stale ine a sa mi zda ze je este stale vacsie...
tak neviem...musim uz poslat foto

barborka

dostala si moj email?

gypsi1

666-martinka
A ešte k tomu stipaniu. Mna to na tých ranach tiež stipalo vždy keď som si lahla alebo som sa posadila. Prešlo to asi po tyzdni.