Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

Katka 54

Necakala som dlho.. zavolala som, hned o tyzden konzultacky a mesiac opka.. dost ma to prekvapilo, lebo som predtym citala kolko treba cakat..ale ja som bola v PP, tak mozno aj preto.. alebo len nahodou.. neviem, kazdopadne som skoro zomrela od radosti :)

leus

nikool
ja som 7tyzdnov po a tiez mi pomaly odpuchaju, tiez sa mi zda ,ze nie su rovnako velke tak ale snad sa to spravi, musi!

leus

ja som si ten lioton gel davala, pomohol ale len po nejaku fazu odpuchnutia a potom akoby uz nemal ucinok...no a velmi rychlo sa mi minul,tak uz druhu tubu som nekupila a nechavam to na prirodu

tina33

nikool

nech ta neodradí ten lioton gel sa používa na bolavé klby kolená atd..ale obsahuje látku ktorá odburava opuchy.fakt vyskušaj mne pomohol a tiež ma išlo z toho šlahnuť ked mi tam čosi tlačilo a skákalo a všetko možné,bola som z toho strašne nervná ale zbytočne prešlo to.

nikool

tina33

Moc moc dakujem za radu...ja nemam pod svalom,ale ten gel určite skusim...neviem ci to mam ln tak vsugerované alebo nie ale zda sa mi že prsníky nemajú rovnaký tvar.Dufam že mi to pnutie v prsníku prestane lebo som s toho nervozna.dakujem za radu..

tina33

nikool

presne toto mi robilo v lavom prsníku aj mne ako keby mi tadial silno niečo prudilo a vytláčalo von,no ono mi to prešlo tym natieraním a dr.mi povedal že to je sval ktorý pracuje ja mam pod svalom neviem ako ty ale myslím že sa nemusíš obávať.

Katka54

kleopatra4589,

tak to potom bude tento mladý asi v pohode s praxou, keď asistoval Dr. Č. už pred rokom..
Ty si čakala dlho na termín operácie?

tina33

nikol

vieš čo vyskúšaj,mne doktor teraz na kontrole poradil že si mám prsia a jazvy natierať lioton gelom a mne za dva dni prsia odpuchli a to som 18den po opke.skus to.

nikool

tina33

na kontrolu idem až o pol roka....mam toho taky divný pocit.myslela som že opusch prejde ale zatial nic.

nikool

Dakujem :-)ja cítim v tom jednom prsníku take neprijemne pnutie a miestami ako keby mi tam ten silikon skákal,aj to mi prestane alebo nie?