Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

katka54

ahoj , mna ide operovat dr.Ocenas vo Zvolene , v BB ma svoju kliniku , ale tam zatial neoperuje , skus ist na konzultaciu , nebudes lutovat a ani cakat :-)

Matulka23

zajacik_006
ja som si tiež myslela že takých 330 ml ale to už max asi :)
barbora10
prosím ta mohla by som ti poslať moje foto ? ako sú moje cicky teraz na tom :)

vasen09

Matulka 23
ok, odfot,lepsie,ked clovek vidi zaklad :) ak to chces mat prirodzene, tak urcite mensie a pod sval :)

zajacik_006

Katka54
ak sa pytas na dr. Ocenasa,tak on ma v BB svoju sukromnu kliniku. Tiez operuje este v Nitre,Leviciach a v Puchove.

zajacik_006

Katka54
ak sa pytas na dr. Ocenasa,tak on ma v BB svoju sukromnu kliniku. Tiez operuje este v Nitre,Leviciach a v Puchove.

zajacik_006

Matulka23
ja mam 159cm a 48kg a pod prsiami 70cm,tiez som chcela trojky. Lekar mi dal 330ml anatomicke a teraz nosim podprsenky 70D a niekedy az 70E,zalezi od strihu.

zajacik_006

Matulka23
ja mam 159cm a 48kg a pod prsiami 70cm,tiez som chcela trojky. Lekar mi dal 330ml anatomicke a teraz nosim podprsenky 70D a niekedy az 70E,zalezi od strihu.

Katka54

dakovna,

on operuje vo fakultnej v BB?

Musím rozmýšľať aj ja nad plánom B, ja mám už konzultáciu v Novamede za sebou, ale operáciu mám plánovanú až v auguste a vôbec mi to žiaľ nevyhovuje..
Nechávam tomu čas do polovice januára a potom sa rozhodnem.