Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

kleopatra4589,

a čo, je fešák? ;))

A inak nemala si strach z toho, že sa bude na Tebe učiť? I keď určite to Dr. Červeň potom všetko skontroluje, ale aj tak..

zajacik_006

dakovna
aj mna velmi svrbeli prsia pod tymi leukoplastami,az sa mi robili z toho neprijemne vyrazky. Ale aj tak som nevydrzala a este pred prvou kontrolou som ich rychlo aspon odfotila do galerie. Vsak sa pozri,ze su na prvych fotkach este s tymi leukoplastami. A v pohode sa dali znova napratat do tej podprdy naspat:-)))

Katka54

+ sestrička mi vravela, že Dr. si zaškoľuje svojho nasledovníka.. Nejaký veľmi šikovný mladý chirurg, vraj veľký fešák - baby sa nechcú pred ním vyzliekať. ;))

Katka54

Inak, ja nechápem, či sa ten Dr. Červeň naklonoval, alebo čo - ako to všetko stíha? Pezinok, Bystrica, Poprad? A k tomu konzultácie, kontroly a iné operácie.. A jeho voľno? Klobúk dolu.

Inak neviete nikto ako to má podelené? Kedy má operačné dni?

dakovna

lucy009,
ahoj ako sa mas?
Ja celkom Ok. Uz si davam Ibalginy iba rano a vecer, kazdym dnom je to lepsie a lepsie :)
tina33,
aj teba tie prsia svrbeli? :) Mna hej a uz neviem dockat stvrtku, kedy mi Dr. odlepi naplaste pod podprdou a konecne si ich uvidim. Aj by som si dala dole podprdu na chvilu a pozrela na ne ale bojim, ze ich tam potom nenapracem, su tam take narvane :))