Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dakovna

Katka54
termin operacie u Dr. Cervena som nemala rezervovany. Len termin konzultacky na 24. februara 2012.
S Dr. Ocenasom som velmi spokojna, poradili mi ho tu kocky na fore, ze je tiez dobry a veru je to tak.

Matulka23

vasen09

chcela by som prirodzenejšie takže mi doktor Rácz z interklinik navrhol 280 ml stredný profil, anatóm pod sval, chcela by som menšie trojky vôbec teda neviem kolko ml na to potrebujem :) odfotím sa ako som teraz na tom teraz a pošlem barbora10, aby ma mohla pridať myslím že potom sa lepšie radí...

dakovna

0705bubu
ja mam termin konzultacky u Dr. Cervena este stale zajednany na 24. februar. Nechcelo sa mi ale tak dlho cakat a tak som isla k Dr. Ocenasovi a uz som aj po opke. Zajtra idem volat do BB a zrusit ten termin konzultacky u Cervena. Tak sa im potom ozvi a mozu ta dat na ten moj termin. Co ty na to??

Katka54

kleopatra4589,

no tak to dúfam, že sa mi nejaký skorší termín pošťastí. Lebo ak nie, tak asi budem musieť meniť operatéra a to by som nechcela.:(

Na ktorej klinike v PP operuje?

A to Tvoje "prvé" leto - tak to verím a na to sa fakt teším aj ja. :) A ešte na to, ako všetky push up podprsenky vyhodím do koša a už žiadne tlačenie, odstávanie a neviem čo ešte všetko.. :))

Katka54

gossip girl,

pozerám, že máme dosť rovnaký základ. Ja mám navrhnuté anatomické, ES, 305 ml, stredný profil. Teba kto bude operovať a kedy máš termín?

kleopatra4589

janika1531xx

Dakujem. Ano, som maximalne spokojna so vsetkym :) Kazdy hovori, ze ake mam velke prsia, no mne sa az take nezdaju..mam 300ml.. a keby som mala ist este raz, tak by som si mozno aj trosilinku viac dala :)

gossip_girl

nie, urcite si nedavaj mensie.. ja mam 300 ml a to som malinka, chuducka, tak mi to ukaze, ze su velke, ale aj trosku viac by som brala :) urcite si daj viac, neolutujes..

Katka54

jaaaj, tak dovtedy sa urcite este nieco uvolni.. sa tam hned supni, aby si sa uz v lete mohla pysit novymi prsiami :) ja som mala teraz prve leto po opke..to bol pocit :) a tie chlapske pohlady :)))