Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

Bianka uplne s tebou suhlasim..
Barbora10,
tvoja reakcia bola uplne na mieste.Dohodli sa tu urcite pravidla,tak sa aj maju dodrziavat.A nie hned davat heslo len tak hocikomu na pockanie a mimochodom ten Matulkin prispevok co pisala Sisente je trochu od veci.
Pochopte aj Barboru, ktora sa nam vzdy snazi vyjst v ustrety,reaguje rychlo na nase maily,hned prida nove foto do galerky a vobec, uz len to ze prebrala galerku po Livke a spravuje ju, pretoze urcite to zabera aj kopec casu a niekedy aj nervov :)

barbora10

solnicka

uz si nepamatam,ale ak ho nemas,tak mi posli este raz mailik a ja odoslem:)

bianca

dakujem,ale myslim,ze to kazda chape,lebo inak link a heslo na galerku moze byt kludne vyvesene tu na fore a nech si galeriu prezera kto chce a kedy chce a ani ja nebudem musiet denne odpovedat na kopu mailov...ja som to vcera vobec nemyslela zle,tak dufam,ze ani matulka sa nebude hnevat a pochopi to.chapem,ze kazda chce vidiet prace doktorov,ale toto je v prvom rade forum,kde sa diskutuje na danu temu a to,ze my mame aj nejaku tu galeriu,kde si posielame svoje fotky pred a po,tak to je uz druhorade,ta galeria nie je sucast tohto fora,to je uz len nasa dobra vola,ze sme si ju vytvorili.a mnohe dievcata si sem prisli iba po heslo a uz sa nikdy viac neozvali,takze preto som tak reagovala.

ja som sa matulke ospravedlnila,bola by som nerada,keby koli mne nechodila na toto forum,ale nebol v tom naozaj nijaky zly umysel!

kleopatra4589

Ahojte dievcata,

prosim Vas, nemozte mi poslat heslo do albumu?? Svoje fotky tam uz mam, len som tam dllho nebola, tak som zabudla heslo a aj ten link :( moj email: kleopatra4589@gmail.com

Nema nahodou niekto cislo na Dr.Cervena do PP??

a otazka mimo temy: aka zehlicka je vhodna pre kratke kucerave vlasy? Citala som, ze na kratke vlasy je dobra s tenkymi platnickami, ale plati to aj ked su vlasy kucerave? Kupujem vianocne darceky, tak potrebujem vediet..

Dakujem :)

Bianca1236

barbora10
podla mna to bolo adekvatne z tvojej strany, citam toto forum uz dlho, a skor nez som zacala prispievat som si najprv pracitala od zaciatku aspon 40 stran aby som bola v obraze, a tam som sa vsetko dozvedela co treba! a to bola este liva aktivna. a v pripade matulky nechapem, ked je v tolkych forach, ze este nie je v obraze ake prsia vyjdu z danej velkosti.
kazdopadne vsetkym novym radim, ak vam ide ozaj o augmentaciu, tak hadam vas nezabije si precitat par stran fora. ved ide o vasu informovanost, nikto tu nie je povinny vsetko vytrubit odznova a este raz. clovek tu ani nemusi prispievat a zisti ako to funguje s opkami, ktory dr je najlepsi, aka velkost je akuratna, pooperacne stavy tu boli do aleluja opakovane. neviem ako vy, ale ja som toto forum priam zrala, do opky som precitala 500 stran a uz nic nove som sa nedocitala, ono je to stale to iste len treba citat.
no a najviac zboznujem ked tu baba napise ze ahojte citam vas dlho, a potom sa spyta ze ako sa dostane do galerky. to nie je ani mozne aby to nevedela ked cita dlho. ved sa to tu omiela dokola!!
ozaj nechapem preco to tu musi barbora znasat sto razi dokola, ved trochu snahy a respektu treba, galerka je tu pre pomoc pri serioznom rozhodovani, nie na okukovanie ako v kataloge
uff som sa rozbehla :)

vasen09

rita 149
ty sa uz tolko neboj, videla som, je to uplne normalne :) ved si videla aj na foto,ja mam tiez jedno podlepene :),neries,pekne budu,uvidis,..
este ked sa zacnes viac pohybovat,oni si este sadnu,doktor doladi a huraaaa v lete k vode s " pysniakmi" ;)