tina33
mam sa celkom fajn :) Uz to tak neboli, resp., citim tlak a mierne palenie pri zmene polohy z lahu do sedu. Ale kazdym dnom je to lepsie a menej bolestive. Si ma vystrasila s tym rozopinanim pooperacnej podprdy. Tak radsej este pockam do stvrtku ked mi Dr. sam odlepi tie naplaste. Ale ma to riadne svrbi, uz nech mi to odlepi :) Natierat si si zacala odkedy? On ti to poradil? A repikove obklady na jazvy si si odkedy zacala davat?? Mne poradil ze ak chcem, mozem si davat Wobenzim od takeho 3-4 dna. Aj ty ho uzivas?
zajacik_006
pred opkou som mala cez prsia 88cm a pod prsiami 82. Som aj dost vysoka 179cm. Ked som bola na konzultacke u Dr. Ocenasa, som mu iba povedala moju predstavu, ze chcem prirodzene prsia, nie vulgarne ale zvodne a o velkosti som mu nehovorila nic. Ked ma videl a pomeral, navrhol mi 390 Arion. Spominalm, ze bxy mi mohol dat aj 400 ale to by uz bolo vzhladom na moj zaklad moc, tak sme sa dohodli na tych 390. Po opke mi s usmevom hovoril, ze je spokojny, ze mi pekne sadli a ze to budem mat pekne. Ja si ich zatial vidim len v podprde. Nezdaju sa mi nejake moc obrovske. Praveze som celkom rada a to su tam este aj natlacene :)
tenda1
vlastne som ti uz odpovedala vyssie. Citim sa s nimi super, som spokojna zatial. Nemaj stres, ak ti tu velkost navrhol Dr., urcite vie co robi. Neviem ake su tvoje miery, ale urcite ti dobre poradil, neboj :)