Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

dakovna
jaj,tak to je ine.Myslela som si,ze si takej nejakej postavy ako ja. Ale som od Teba 20cm nizsia aj pod prsiami mam 70cm. Preto mi nesli do hlavy tie Tvoje ml,ale myslim,ze ich budes mat paradne.

Katka54

kleopatra4589,

tak to si mala naozaj šťastie. Dúfam, že sa takto na mňa šťastie usmeje tiež. Konzultáciu mám už za sebou. Ide však o to, že operáciu môžem tento rok absolvovať max do marca, potom mi to pracovné povinnosti nedovolia, budem dosť zas cestovať. Ale termín mám na august zarezervovaný, tak možno bude chcieť niekto vymeniť..8)

vasen09,

dobre som sa pobavila.:))) Ale mužské ego zas zaúradovalo a nedalo mu to.. :D Myslím, že na Teba bude ešte dlho spomínať a verím, že túto epizódku bude rozprávať pri pohári vína kamarátom, že ako začínala jeho sľubná kariéra.. :)))

dakovna

tina33
mam sa celkom fajn :) Uz to tak neboli, resp., citim tlak a mierne palenie pri zmene polohy z lahu do sedu. Ale kazdym dnom je to lepsie a menej bolestive. Si ma vystrasila s tym rozopinanim pooperacnej podprdy. Tak radsej este pockam do stvrtku ked mi Dr. sam odlepi tie naplaste. Ale ma to riadne svrbi, uz nech mi to odlepi :) Natierat si si zacala odkedy? On ti to poradil? A repikove obklady na jazvy si si odkedy zacala davat?? Mne poradil ze ak chcem, mozem si davat Wobenzim od takeho 3-4 dna. Aj ty ho uzivas?
zajacik_006
pred opkou som mala cez prsia 88cm a pod prsiami 82. Som aj dost vysoka 179cm. Ked som bola na konzultacke u Dr. Ocenasa, som mu iba povedala moju predstavu, ze chcem prirodzene prsia, nie vulgarne ale zvodne a o velkosti som mu nehovorila nic. Ked ma videl a pomeral, navrhol mi 390 Arion. Spominalm, ze bxy mi mohol dat aj 400 ale to by uz bolo vzhladom na moj zaklad moc, tak sme sa dohodli na tych 390. Po opke mi s usmevom hovoril, ze je spokojny, ze mi pekne sadli a ze to budem mat pekne. Ja si ich zatial vidim len v podprde. Nezdaju sa mi nejake moc obrovske. Praveze som celkom rada a to su tam este aj natlacene :)
tenda1
vlastne som ti uz odpovedala vyssie. Citim sa s nimi super, som spokojna zatial. Nemaj stres, ak ti tu velkost navrhol Dr., urcite vie co robi. Neviem ake su tvoje miery, ale urcite ti dobre poradil, neboj :)

tenda1

dakovna

ahoj aj ja mam navrhnute 390 anatom pod sval-Nagor , nezdaju sa Ti velke? Ja mam uz stres , ze budu obrovske

Tiez ma bude robit dr.Ocenas

tenda1

dakovna

ahoj , ja mam tiez navrhnute 390 anatom pod sval- Nagor , ako sa s nimi citis?
Nezdaju sa Ti obrovske? Ja mam uz stres , ze budu obrovske

barbora10

gossip girl

ty mas krasne prsia a myslim,ze z tvojho zakladu budes mat aj ty prsia pekne pri sebe.uz teraz ich tak mas,tak vobec nevymyslaj a nechaj tych 300ml,lebo ked das menej budes lutovat!a neboj sa toho vysokeho profilu,to v akej urovni budu bradavky skor zalezi od toho,ako doktor umiestni impplantaty.

0705bubu

Ahojte kočky som tu nováčikom. S nadsenim citam vase prispevky a naozaj zavidim tym co to maju za sebou. Ja som sa objednala na konzultaciu do BB doktorovi Cervenovi a ze najskorsi termin mam na 4.5.uff neskutocne dalekoo takze s opkou ratam tak januar 2013. neskutocna doba ale co uz chcem a budem cakat mozno budem mat stastie a bude to aj v 2012 :-)))drzim vam vsetkym palce a tesim sa s vami.

vasen09

Katka 54

ano, je tam nejaky mladik,sympos riadny :) ked som bola na konzultacii,tak som ho nazvala pomocnikom, noo :D nebol obleceny v bielom, ale cely v zltom, tak ja pri nasom rozhovore s doktorom Cervenom stale pouzivala slovo:"pomocnik",..ked som odchadzala,podal mi s usmevom ruku a hovori:" nie som pomocnik,ale MUDr. XXX (uz si nepamatam jeho meno),operujem spolu s panom doktorom Cervenom",..no nebolo mi vsetko jedno, hanba riadna hahaha, ale tiez strasne zlaty chlap :))

gossip_girl

kleopatra

mas ich naozaj velmi pekne, paci sa mi ako ich mas pekne pri sebe, uz som zacala vahat ci si nechat VP lebo som si vsimla, ze niektore maju akokeby vysoke bradavky, ale zas ty si ma ukludnila, lebo ty ich mas pekne. A nezdaju sa ti velke? Ja mam mat 300 ml ale nagor VP, tak som rozmyslala ci nie aj 260 ml mozno..A v poslednej dobe ci nie aj stredny profil aby neboli vysoko bradavky, ale ked som videla teraz teba tak uz neviem :)

janika1531xx

kleopatra4589

Pozerala som si tvoje fotky a maš ich velmi pekne spravené:-)Ja som tiež včera bola v PP na zväčšenie.Si spokojná s veľkosťou ?