Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikool

Ahojte chcem sa spytat či je bežne ked mam jeden prsnik vačši mam s toho strach a stale to sledujem a mam s toho strach.Som už skoro 3 mesiace po operacií.

kleopatra4589

Katka 54

Az tak si ho nepamatam, na opke som bola uz pred rokom... ale co viem, tak skaredy nebol.. :) Obavy som z neho nemala.. ani ma ma nenapalo, ze by mi mohol on nieco robit..ale pravdupovediac, tiez som sa hanbila vyzliect, ked mi siel doktr kreslit na hrud.. :) oh, dakujem.. :)

tina33

zajačik
ani mne mne nechcel dať vetšie tiež som chcela aspon 390ml ale povedal že mi spraví prirodzené ako od narodenia :-)tak mi dal 350ml anatomy.vraj tiež by mi išli do strán,ale ked to skonštatujem som spokojná velmi.terz ma bolí chrbát pri týchto neviem čo by robil keby som mala vetšie-:-)))

zajacik_006

dakovna
ake mas vlastne miery aj pod prsiami? Lebo na to,ze si mala maly zaklad ti dal tych 390ml. On pri mne moc nebol za vacsie,vraj by mi isli do stran,lebo ja som isla este na jednu konzultaciu,ked mi tu dievcata radili ist do vacsich. Chcela som aspon 370ml a on mi ich nechcel dat.

tina33

Dakovna

ahoooj ako sa cítiš??ešte bolia??mna nesvrbeli prsia,ale ked som po týž.išla na kontrolu a odlepil mi ten leukoplast kolo pŕs tak sa mi neskutočne ulavilo.mne dr.zakázal rozopínať podprdu z dôvodu že si môžem porušiť vnutorné cievky ktoré sa hoja a môžem začať krvácať.tak som neriskovala,dnes je 18 den co som po oke a cítim sa dobre natieram prsniky a dávam si repíkové obklady na jazvy.Dr.Očenáš je strašne pohodovy,kludný človek chválim.

zajacik_006

tenda1
pravdu povediac,moc si to uz nepamatam. Prska ma pobolevali,viem,ze mi pomahala dcera velmi opatrne,ona ma chcela odfotit a dlho ma ja prehovarala. Vsetko pomalicky,aj rozopinanie,vyzliekanie,oblekanie aj spat podprdu.

dakovna

zajacik_006
som kukla tvoje fotky v galerke, mas pekucke prska. Je zaujimave, ako sa to casom meni a je coraz krajsie :)
Ja este pockam den dva a potom na chvilu podprdu rozopnem, odfotim a poslem do galerky.
Dufam aj mne sa to bude tak pekne menit. Pan doktor Ocenas je super.Som rada, ze som sa prave jemu zverila do ruk :)