Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Matulka23,

a inak ešte je aj rozdiel v značke čo sa týka veľkosti..

Myslím tým, že nie je 300 ako 300. Napr. u mňa mojich 305 ES anat. sú veľkosťou presne na milimiter ako 320 Nagor anat., ale už ten ES je o niečo ľahší, čo si myslím, že je výhoda..

Naozaj je dôležitá tá konzultácia. Ja som u Dr. bola skoro hodinu. Povedal mi on svoj názor a ja jemu tiež svoju predstavu. Ale hneď ma odhadol - ja moc nechcem s tými prsiami pútať pozornosť. Skúšali sme preto rôzne veľkosti, tie "akože prsníky" som si dávala pod tielko a dospeli sme spoločne k vhodnej veľkosti. Dokonca tam prišli aj sestričky, aj tie mi radili.:)) Dr. mi inak povedal, že 300ml je +2,5 čísla k terajšej veľkosti.

zajacik_006

Katka54
ja som v gelerke od dr. Ocenasa,potom tina33,jankamichal,ciciky,dakovna,balinea40 a anela49. Dufam,ze tie cisla za nickmi som spravne napisala.

tenda1

katka

ja som bola pri nom na reoperacii nosa , tak preto som oslovila jeho , za konzultaciu som neplatila nic a on Ti ukaze co robil ked ho poprosis , naozaj pekne , vobec by som nepovedala,ze nie su prave :-)

sisente

tenda1
ja som prve dni len gombikove a asi az po dvoch tyzdnoch som skusila cez hlavu ale to riadne pomaly a takym svojskym systemom :). Ale teraz uz asi treti den som si uvedomila ze sa normalne obliekam, tak ako predtym, sice trosku obcas ma zabrzdi ale je to v pohode, uz je super!

sisente

Matulka23
urcite si supni tych 330 aspon, uvidis ze po operacii budes na nas spominat :))) a dakovat ze si si menej nedala. Neboj sa toho fakt. Ja som tiez krpec a mam 370 a obcas sa mi zdaju male :) asi som chamtiva, ale ked vidim tie maxi podprsenky ze 75D, tak si pripadam ako dojka :)))
Zajacik006
ty si tiez taka malinka, dnes som pozerala foto, som myslela ze vyssia. ale ja som za to, ze co je male, to je zlate :)

Katka54

zajacik006,

tak to je super. Dokonca tá NR by mi aj vyhovovala.

tenda1,
asi vyskúšam tú konzultáciu aj u Dr. Očenáša, za to naozaj nič nedám (ak nerátam tých 20€ za vstupný pokec ;)).
Ale nenatrafila som nikde v galérke na jeho prácu.. Videla si nejaké prská predtým, ako si k nemu išla?

tenda1

baby a este sa chcem spytat co nosite doma oblecene , musite mat nieco na gombiky alebo sa da normalne fungovat-v tricku