Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

kleopatra

krasne prsicka.Mne sa zdaju ze ich mas vacie teraz ako po opke? ci nie?co mas foto po opke sa mi nezdali tak velke ako co mas po 5 mesiacoch.Super! kolko mas ty obvod cez prsia?

rita149

ja mam 300ml nagor vysoky prosfil, a som spokojna z velkostou.teda zatial :-)
Niekomu sa moze zdat malicko 300ml, ale ja som chuda mam 50kg pod prsiami 70 a cez som mala prestym 75, Takze na mne tie 300 su fakt dost velke. vela zalezi od postavy, Inak vyzeraju na 50kg a inak na 80kg babe.

Matulka23

Katka54
tak značku impošu teda neviem vôbec to mi doktor nepovedal len anatóm, musím ist ešte na jednu konzultačku po novom roku, potrebujem ešte nejaké informácie od doktora dosť veci mi nepovedal ako tak zistujem :(

drndula

Katka54,

Ja som bola na konzult tiež u dr.trsku ale potom som skúsila aj červena a som rada bo trska bil síce fajn venoval sa ns konzult ale navrhol mu nieco iné ako cerven a navyše aj s modelaciou jedného prsníka ako zákrok drahší o 500 eur čo dr.cerven odmietol že nie Je nutné..ale inak má vraj dobrú robotu,išla som k trskovi na odporúčanie mojej kamarátky..:S

drndula

Kleopatra,

Kukla som tvoje fotky no poviem tí vyzerá to tam riadne bomby;););)a to máš iba 300?tak sa obávam čo s mojimi 400 budem robiť...to budem mať až za ušami hihi a maď ich krásne...kto tá operoval?

Katka54

zajacik006,

pekné prská máte všetky..a všetky sa už aj vytešujete :), ale vy ste tam všetky mali aj celkom slušný základ.
Jankamichal sa mi asi najviac podobá - aj veľkosťou implošov.
Aj na dakovna som ešte zvedava, ešte ich má v podprde, tak si to neviem celkom predstaviť..
V minulosti som bola na konzultácii u Dr. Tršku v BA,tiež sa mi zdal celkom fajn.
Musím o tom porozmýšľať a zopár stránok do minulosti prečítať a tak sa nejak rozhodnúť..

zajacik_006

tenda1
ja som tiez veeelmi spokojna s pracou pana dr.Ocenasa a som rada,ze som sa mu zverila do jeho ruk. Takze vzdy ho budem vrelo odporucat zienkam,ktore sa este nebudu vediet rozhodnut.Budem Ti drzat po sviatkoch palce.