Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Katka,

tak ty si na neho bola teda dobre pripravena, to som sa ja az tak nepytala, ale su to zaujimave veci, dufam aj mne sa budu natriasat a nie len stat :)

Aj ja mam VS podprdy, ale nie az tie velmi, lebo mi to vadilo, ze az tak by tam bolo tej vypchavky :) Ja v podstate som spokojna ako mam v podprsenke a ked si ju dam doma dole tak to mi vadi...ja som tiez este nekojila a co ti povedal ze ake mas teraz? mne ze take polky az plne takze s tymi 300 budem mat cislo 3 lebo ako si pisala ze su to dva a pol. A aku ti navrhol pooperacnu? mne 70D co to D ma tiez ovalilo tak preto rozmyslam..A aky profil budes mat?

Katka54

A inak základ je pozitívne myslenie, ber si momentálne príklad zo mňa :D - ako som si prečítala môj posledný príspevok, tak mám pocit, že v prvom rade chcem o tej ideálnosti a o minimálnych komplikáciách presvedčiť samu seba.. :))

Katka54

gossip_girl,

ja som Dr. hovorila presne to isté. Tiež som mu vravela, že nechcem, aby si okolie všimlo nejakú veľkú zmenu. Ja totiž teraz nosím VS podprsenky, takže klamem okolie už dlhší čas, takže operáciou sa len zbavím tých hrubých nekomfortných podprseniek a budem sa cítiť konečne žensky aj bez vypchávok v podprde. Mne Dr. inak pri mojich vravel, že sú to ideálne prsia pre opku, vraj budú prská ako lusk, pekne pri sebe.:) Pýtala som sa aj či sa mi budú "natriasať" :), či nebudú ako lopty pod tričkom a povedal, že je to síce individuálne, ale v mojom prípade sa toho neobáva. Závisí to aj od veľkosti implantátov. Tak cca do roka sa budú hojdať. :)
No, a ešte som sa ho pýtala aj na tehotenstvo, pretože ja som ešte nerodila a vraj v mojom prípade by to malo byť bez komplikácií. Aj hrudná kosť je v pohode (tuk) a aj prsia majú základ, takže riziko vlnenia a deformity je na minime. A pod svalom by to malo byť fakt v pohode. Ale tak človek nikdy nevie. Aj preto som nechcela veľké prsia - pri reoperácii budem zrejme musieť ísť do o niečo väčších, a to zas ja nechcem mať fakt obrovské prsia.
300 ml Nagor - ja si myslím, že budeš v pohode a aj spokojná. Neboj, Dr. to má v oku. ;)

gossip_girl

Barborka

dakujem ti, no verim ze to tak bude, ze budu pekne pri sebe a vsetko ako ma byt tiez, niekedy je to horsie ked clovek takto cita a sleduje. A ako ze ako dr umiestni implantat, vsak vsetky ho maju vacsinou pod sval.

Dr. mi povedal, ze tu dolnu cast ako s tym VP, ale zas uvazujem ze ja ju celkom mam, tak rozmyslam aj o strednom no neviem, mam cas.

Katka,

ano mame podobne prsia :)
ja idem tiez k dr. Cervenovi. A mala by som mat 300 ml ale nagor, takze mensie ako ty a stale dumam nad velkostou, lebo viem ze si dievcata zvyknu, ale ja som asi trosku iny pripad, proste radsej mensie ako vacsie asi a malo by mi to spravit trojky coho som sa zlakla, lebo som myslela ze take skor dva a polky by som chcela, tak preto rozmyslam aj nad 260 ml, lebo medzitym uz neni...Som sisi a zas sa bojim aby som to neschovavala ked budu nejake velke a nechcem menit oblecko nic a celkom sa mi na cleopatre zdaju velke aj okolie si to vsimlo hovorila, ale ona sa s nimi tak vzila ze pre nu nie, ale tak ja by som chcela tak akurat..

solnicka

baby a este k tym bradavkam...tak ja som pred opkou nemala nejake citlive bradavky a po opke teda riadne ale uz to je lepsie...dokonca musim povedat ze este lepsie ako pred :)))
take fajn citlive ;)

solnicka

jeaneeee

cavelko moja tak ako sa citis?my sme boli spolu na izbe... vsetko ok? uz si zacala aj makat na sutaz? ja som uz bola vo fitku ale este len nohy a spodnu cast som robila ale len tak pozvolne...