gossip_girl,
no, mala si ma vidieť, keď si prisadol ku mne a spýtal sa ma, prečo som za ním prišla. Nevedela som sa vykoktať a vety, ktoré som zliepala nedávali význam, tak to na začiatku vzal do vlastných rúk a začal mi vysvetľovať také tie základné informácie. No a potom som sa rozbehla už aj ja. :) A veľmi mi pomohlo toto fórum, pretože som si veľa aj do minulosti tohoto fóra prečítala a nie vo všetkom som mala jasno a hlavne som chcela počuť odpovede od Dr.
Ja som tiež s mojimi v podprde spokojná, lebo tým, že mám tam dole, tak push upka to vydvihne hore do košíčka, ale keď dám dole podprsenku, tak efekt sa stráca. :)
Mne povedal, že s mojimi 305-kami budem mať také 3-3,5. Chcela som plné dvojky, menšie trojky. Povedal, že nech to nechám na neho, rozumie mi, aj psychicky ma odhadol a vie, že chcem čo možno najprirodzenejšie. Mám stredný profil a anat., resp. budem mať. Inak pooperačnú podprsenku mám 70C. Tak to potom si so základom ešte lepšie ako ja, takže ničoho sa neboj, 300-vky Nagorky budú akurát. :)