Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

kleopatra
pozerala som tvoje fotky,mas ich pekne aj v skutocnosti su take velke?ake si mala miery pred op.cez prsia a pod?dakujem.

dakovna

lucy009
presne ako pises to mam aj ja :) Aj ja ich mam tvrde ale to je vraj normalne este sme kratko po op. Mna dost svrbia a su citlive, tak sem tam jemne skrabkam :))) Davam si Ibalgin fast ale uz nie tak casto a vecer pred spanim Flector rapid.
Aj ja som sa dnes sprchla od podprdy dole :) Nejdem ju zatial rozopinat, pockam do stvrtku vtedy mam kontrolu u Dr. Ja si myslim, ze ked nam daju podprdu dole, tak budu urcite vacsie :) Vidim to na sebe ake ich tam mam narvane. A uz tu ktosi pisal, ze v podprde su mensie, lebo stahuje. Ja mam cislo pooperacnej 85C.

lucy009

Dievcata, nagory sa udavaju v gramoch, ci nie???
Ahoj Dakovna,
mam sa fajn, ako vravis zo dna na den lepsie a lepsie sem tam ma v nich picha a trha,pri prudsich pohyboch a obcas svrbi, ale uz si mozem prevliect aj tricko cez hlavu:)Citim v nich napatie ako naliate pri kojeni:))a su zatial ako kamene.Na noc si davam este Doreta tabl.od bolesti a Stilnox na spanie , lebo v noci umieram na hrozne bolesti chrbta a tak rada by som sa supla na bok a nemozem :(
Dnes som sa tak zbezne sprchla od pasa dole a tiez ma velmi lakalo odopnut podprdu a nakuknut na sekundu ,ale bala som sa. Ja idem na stichy v piatok. Myslis si ze budu vacsie ked ich dame von z podprdy?? alebo mensie??
Gossip_girl
ty mas navrhnutu pooperacnu 70D a ja mam 75D ale mam podstatne vacsie implantaty

dakovna

Katka54
kocky ti uz odpovedali :) ja viem este, ze Dr. Ocenas operuje aj v Lucenci. Skus konzultacku aj u Ocenasa, nemas co stratit. Ja som bola pred tym tiez este na jednej konzultacii v KE u Dr. Kacmara. Ziskala som aspon istotu a predtym som si obzrela v galerke prace. Su tam aj od Dr. Ocenasa, vsak ti uz kocky napisali. Inak, ja som za konzultaciu u Ocenasa neplatila, bola som s nim tak spokojna, ze hned na konci konzultacky som si dohodla termin opky a tak som nemusela platit.
tenda1
ja nosim doma oblecene vrchy, kt. maju bud gombicky, alebo zips. Nejdem este riskovat veci cez hlavu, aj ked uz ruky dokazem dat skoro uplne hore v poho.

gossip_girl

Katka

No my sme uplne rovnake asi :)

ale to jak je mozne ze tebe dal 70C:( aj ja chcem, neviem preco az D, mne odmeral ze pod 70 a cez 82 tusim a predsa ty mas mat vacsie implantaty, lebo mojim zodpovedaju 290 eurosilikony...A ten stredny ste ako zvolili? aj ja rozmyslam, ze to este zmenim, lebo aj uvazoval, ze ci stredny, ale potom povedal, ze VP, ze aby urobil tu dolnu cast, ale ja ju mam, vsak ako ty..

Katka54

gossip_girl,

Dr. mi na konzultácii dokonca Davidoff aj spomínal, asi je pyšný na jej prská. :) Pýtal sa ma, či chcem také, aké má ona. :) Len škoda, že už tu nemá fotky, chcela som ju vidieť, ako vyzerala pred a po.

A čo sa týka ešte toho pozitívneho myslenia - ja ich budem mať rovnako najkrašie ako ty. :DD

Katka54

gossip_girl,

no, mala si ma vidieť, keď si prisadol ku mne a spýtal sa ma, prečo som za ním prišla. Nevedela som sa vykoktať a vety, ktoré som zliepala nedávali význam, tak to na začiatku vzal do vlastných rúk a začal mi vysvetľovať také tie základné informácie. No a potom som sa rozbehla už aj ja. :) A veľmi mi pomohlo toto fórum, pretože som si veľa aj do minulosti tohoto fóra prečítala a nie vo všetkom som mala jasno a hlavne som chcela počuť odpovede od Dr.
Ja som tiež s mojimi v podprde spokojná, lebo tým, že mám tam dole, tak push upka to vydvihne hore do košíčka, ale keď dám dole podprsenku, tak efekt sa stráca. :)
Mne povedal, že s mojimi 305-kami budem mať také 3-3,5. Chcela som plné dvojky, menšie trojky. Povedal, že nech to nechám na neho, rozumie mi, aj psychicky ma odhadol a vie, že chcem čo možno najprirodzenejšie. Mám stredný profil a anat., resp. budem mať. Inak pooperačnú podprsenku mám 70C. Tak to potom si so základom ešte lepšie ako ja, takže ničoho sa neboj, 300-vky Nagorky budú akurát. :)

gossip_girl

Katka,

no aj ja si to stale hovorim, ze mne spravi tie najkrajsie :) ale zas ked takto citas ake maju baby problemy tak rozmyslam co a ako..Proste ked pojdem nato asi to tu nebudem citavat a len pozitivne mysliet, lebo minule ma normalne bolela ruka jak tu baby pisali ze ich boli ta v kt mali narkozu :) boze a zdalo sa mi ze ma aj v prse niekedy picha a ze mam menej citlive bradavky, no hroza :)

ale budem ich mat pekne verim tomu, len musim sa dobre rozhodnut, lebo sa mi velmi pacia aj co ma Adka_22 ona ma tiez 300 ale nemala prsia, tak preto uvazujem mensie ked ja nieco mam a hlavne Davidoff je mojim prikladom ako ona myslela pred operaciou vzdy sa tesila a ze ona ich bude mat krasne a mala, ze vobec ze po opke napnute al co ale ako by uz bola po neviem kolko, no pred opkou ju budem kontaktovat nech prenesie silu myslienok na mna :) haha