Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Nechcem nikoho strasit,ale musela som to stiahnut z ceskeho omlazeni
www.novinky.cz etitisicum-francouzek-voperovali-nebezpecne-prsni- implantaty-uz-druha-zemrela.html?ref=stalo-se

tina33

Dakovna

Ahoj večer som už na gelerke nebola tak píšem až teraz.Natierať prsia lioton gelom som začala až po druhej kontrole a aj repíkove obklady na jazvy,ked mi odlepil dr.naplaste z rezu.A wobenzim som začala užívať 3 den po opke mne povedal že mi stačí 100ks balenie lebo to sa užíva 3x5 tabliet denne.

rita149

gossip_girl

Ja som mala tiež pred opkou 75 cm ako adka_22 preto som dala taky profil lebo sa mi jej pacili a aj Pan doktor povedal ze mam epodobne tela ze to bude vyzerat podobne.Ja som sa prave vcera merala a mam 85 cm. Takže ak si daš aj ty 300ml VP Nagor tak kludne si prirataj k tvojim 10cm.
VP ti spravi viac prsia dopredu Stredny Profil viac do strany, do sirky.
Normalne podprsenky este nemam, zatial len tu pooperacnu, ale adka mi hovorila ze ma 70B a ze aj C mozno niektore.

gossip_girl

rita,

presne to si ja stale hovorim, ze aj Adka ma 300 co je pekne hej, ale nemala prsia a ja mam take polky, ona mi hovorila, ze jej to spravilo 85, ale ked pozrem na fotky tak mi pripadaju vacsie, lebo ja mam 82 teraz a to sa k jej nedaju porovnat ako su moje male teraz...Takze preto rozmyslam ci nie mensie...

Mne dr povedal ze mi to spravi obvod 90 ale to len tak od oka mi povedal, mna nejak nemeral, len pod prsiami ze 70 a cez 82, ale ked ty hovoris 10 cm tak to budem mat 92 cm cez a to mala hovorila Silvik co ma 350 ml a tiez nemala prsia, tak preto stale ze ci nie mensie...

A ty si si ich uz videla? Ja som velmi zvedava aj na teba, ked mas uplne rovnake, ale nikdy to nebude na mne tak vyzerat, lebo sme kazda ina a ja mam aj prsia...

Katka,

no moze to byt aj tym profilom mozno, no to je tak ze VP ma vyssiu projekciu ci ako to povedat, ze ked si ho das tak dole tak to dole je proste vacsie ako u stredneho do predu, preto je dopredu VP asi viac, ale nie je to pravda, ze stredny profil ide viac do stran, ma len nizsiu tu cast dolnu a neviem ze ci mi VP vyplni hore, ked mam mat anatomicke, to robia okruhle ze vyplnia...
A opku mam v juni, tak sa mam cas rozhodnut a meriam 173 kg okolo 50-52 kg a asi 89-90 cez boky

rita149

a este som zabudla, pooperačnu som mala 70A.Adka_22 ma tiež taku ist velkost implantatu a hovorila mi že ma plne B-cka slabsie C-cka.Ak budete nieco potrebovat , kludne napisete poradim ak budem vediet.

rita149

katka54 gosipp_girl

ahojte, neviem ktora ake vlastne bude mat implantaty ,lebo mam v tom chaos trochu:-)
ale chcem vam poradit, ak to teda bude rada. Jedna z Vás píše ze nechce ma´t velke len take 2 a polky.Tak ja mam Nagor 300ml VP. Ja som si ho dala preto lebo som nemala ziadne prsia, mala som obvod 75cm. Teraz mam 85cm.Takže mi to spravilo o 10cm viac. takze si kludne aj vy priratajte ktora rozmyslate o tomto profile +10cm na obvod. Ale vy mate vacie o vela uz teraz prsia, takže myslim to bude obvod nad 90cm :-) a to su už riadne prsia, To nebudu dvojky alebo slabe trojky :-)

Katka54

gossip_girl,

ja mám možno preto 70C, lebo mám stredný profil, neviem. A možno máš fakt o niečo väčší základ, tak Ti to spraví väčší objem v konečnom dôsledku. Ja som nechcela veľmi vypuklé a dopredu stojacie prsia, preto sme sa dohodli na strednom profile. Ale tie rozdiely sú pri tejto veľkosti aj tak zanedbateľné, takže tak.. Ako to myslíš, že VP ti spraví dolnú časť? Nerozumiem tomu celkom, veď VP ti práve urobí plnší dekolt, tú hornú časť.. Aké máš vlastne miery - výška/váha/obvod bokov? Tebe Nagory navrhol sám, alebo si si ich vypýtala? Inak ja mám tiež cez prsia teraz 82-3 a po operácii mi to vypočítal na 88, tak preto 70C. A kedy to máš tú operáciu?

dakovna,

keď budeš mať nové fotky, určite pošli do galérky. Inak mne sa včera večer normálne ťažko zaspávalo, stále som premýšľala nad prsiami.. :))

monny3

kleopatra
pozerala som tvoje fotky,mas ich pekne aj v skutocnosti su take velke?ake si mala miery pred op.cez prsia a pod?dakujem.