rita,
presne to si ja stale hovorim, ze aj Adka ma 300 co je pekne hej, ale nemala prsia a ja mam take polky, ona mi hovorila, ze jej to spravilo 85, ale ked pozrem na fotky tak mi pripadaju vacsie, lebo ja mam 82 teraz a to sa k jej nedaju porovnat ako su moje male teraz...Takze preto rozmyslam ci nie mensie...
Mne dr povedal ze mi to spravi obvod 90 ale to len tak od oka mi povedal, mna nejak nemeral, len pod prsiami ze 70 a cez 82, ale ked ty hovoris 10 cm tak to budem mat 92 cm cez a to mala hovorila Silvik co ma 350 ml a tiez nemala prsia, tak preto stale ze ci nie mensie...
A ty si si ich uz videla? Ja som velmi zvedava aj na teba, ked mas uplne rovnake, ale nikdy to nebude na mne tak vyzerat, lebo sme kazda ina a ja mam aj prsia...
Katka,
no moze to byt aj tym profilom mozno, no to je tak ze VP ma vyssiu projekciu ci ako to povedat, ze ked si ho das tak dole tak to dole je proste vacsie ako u stredneho do predu, preto je dopredu VP asi viac, ale nie je to pravda, ze stredny profil ide viac do stran, ma len nizsiu tu cast dolnu a neviem ze ci mi VP vyplni hore, ked mam mat anatomicke, to robia okruhle ze vyplnia...
A opku mam v juni, tak sa mam cas rozhodnut a meriam 173 kg okolo 50-52 kg a asi 89-90 cez boky