Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

vladka
dakujem ved hej mne sa pacia ale...ved to sa aj ja cudujem ze ci este stale je opuch ci co? si ho natieram aj heparoidom a neviem...no ked som sa vcera fotila tak to vyzeralo uplne strastne ale dnes rano tak uz lepsie ...mozno aj svetlom to je...ale aj tak su neni rovnake :(

solnicka

barborka
nie nic nedoslo...a kolko foto ti doslo odomna? ja som poslala asi 6-7...par vcera v noci a este aj dnes rano len nejako blbol mobil tak neviem ci odoslalo a kolko...
ale od teba nemam este stale hesielko... :(

dakovna

vladka19,
mne ho spominal Dr. ale povedal, ze ako chcem, ze to nemusim brat. Tak sa neviem rozhodnut. A v com je skodlivy??

dakovna

Katka54,
vo stvrtok idem na kontrolu, si ich prvy krat uvidim bez podprdy. Tak odfotim a poslem do galerky :) A kedy mas opku? Ides k Dr. Cervenovi, vsak?? Este sa ti len bude tazko zaspavat ked sa bude blizit termin opky :) Vidiet, ze to beries zodpovedne a zvazujes vsetko co treba, kym sa definitivne rozhodnes. To je dobre, nie je to lacna zalezitost.
tina33,
aj ti pomaha ten Wobenzim? Rozmyslam, ci si ho mam kupit. Ked som odchadzala z nemocnice Dr. povedal, ze ho mozem zacat uzivat tak na 3-4 den, ale ze nemusim.

barbora10

gossip girl

nemala som na mysli,ze pod sval,ale ako ti ich doktor pod ten sval umiestni.doktor ti ten implantat vlozi tak,aby tie bradavky boli tam,kde maju byt...

katka54

lolo ma gulate:)