Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

Barborka
Ďakujem krásne :))) a btw to heslo furt nic... :(
Baby môžete mi to niektorá preposlat na priateľov email , ja tu nechcem dávať svoj lebo tam mám meno ;)
mikm81@ gmail.com dakujem

zajacik_006

tenda1
aj ja som to dnes citala a hodila som tu aj link.A dievcata (leus,barbora10) napisali,ze nas sa to uz netyka. Aj dievcence z omlazeni pisali,ze sa to tykalo tych starych implantatov,nie uz gelovych.
Neboj,sme mimo ohrozenia:-)))

tenda1

zajacik 006

...akurát doletela za mnou mama , že niekde vo Francúzku zomreli 2 , kvôli implantátom :-)...jaaaaj , boja sa o mňa...

leus

solnicka
no ja ti to vidim ,ze tam ten lavy je este opuchnuty a aj ja si vidim ze lavy je vacsi, dufam ze to je tym opuchom!Sa aj ja detajlne obzeram furt v zrkadle a hladam chyby :P ja detajlistka...ale v trickach a v sportovej podprde vyzeraju dobre ;) ja som teraz mimo domova tak teraz neviem poslat dalsie foto

barbora10

solnicka

a ked sme uz pri tom,tak ja som mala opuch skoro 3 mesiace...aj na foto v galerke je to dobre vidiet.mne sa inak tvoje prsia pacia!!!podla mna malinky rozdiel tam budes mat,ale aj tvarovo aj velkostou su krasne!

barbora10

solnicka

no ja ti ho skusim este raz poslat,ale ak nepride,tak musis poprosit niekoho ineho,lebo neviem,preco z desiatich dvom mail nepride:(a foto od teba mi doslo pat...idem ti to poslat,tak daj vediet.

dakovna

vladka19,
a ten aescin sa uziva kvoli tomu istemu ako Wobenzyn? Nejak mi usla ta debata o tomto. A tebe ten aescin pomohol?

solnicka

vladka
hej u cervena...a opku som mala 7 novembra ale este stale ma aj modrinku nad tym lavym uz od opky...tak neviem ci je normale mat tak dlho modrinku...

solnicka

leus
no rada by som sa pozrela na tvoje ale este nedoslo hesielko tak cakam....a ake mas mierr?ty mas tiez problem s tym lavym co?
musime pozitivne mysliet ;)))ked som sal do toho a ked som tu citala baby ktore sa stazovali a ja som na tych ich fotkach nic dokopy nevidela tak som nechapala ako to ze sa stazuju ked tam dokopy nic nevido a ze to prehanaju a teraz...aaach...som rovnaka asi sa vela pozeram na ne a uz m zasibkava a vidim kazdu odchylku...ved ja viem ze ziadne niesu na milimeter rovnake ale ked ja som mala rovnkae pred...teda aspon som nic ine nevnimala tak asi preto stresujem...