Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

dakovna,

to jasné :), to len teraz mi preto robili krvný obraz, lebo mám recidívy (v roku 2011 som bola 8x chorá/6 mesiacov - v jeden mesiac som bola 2 týždne PN, potom ako-tak a po týždni znovu zápal) - zápal horných dýchacích ciest. A preto mám z toho "obavu", že ak by mi nááááááááááááhodou "zajtra" volala sestrička Zuzka, že môžem ísť o týždeň na opku (čisto teoreticky), tak to nie je nič-moc, na operáciu by som s takýmito výsledkami krvi a opäť so zápalom priedušiek ísť nemohla.. Musím sa dať čím-skôr dokopy, lebo ona sa mi určite ozve, i keď nie zajtra, ale ozve sa. ;))

dakovna

Katka54,
ale vsak pises, ze opku mas az v auguste, tak dovtedy sa nieco spravi s tou krvou, aby si mala vysledky Ok. Vsak vysledky predoperacnych by si nemala mat starsie viac ako mesiac, ci?

Katka54

rita149,

neplaš, ja fakt nechcem veľké cici, nech to tak nebije do očí..i keď tomu sa asi aj tak nevyhnem. :)

barborka10,

ďakujem za lolo.. stále ma to ťahá k tým guľatým, ale fakt aj jej vyzerajú veľmi prirodzene. Alebo len nemám na to oko. :)

dakovna,

hej, mám termín u Červeňa v BB, ale až v auguste, čo mi vôbec nevyhovuje. Som povedala sestričke, keď sa uvoľní termín, nielen v BB, ale aj v PK alebo v PP, nech mi dá vedieť, tak dúfam, že budem mať šťastie.

Inak dnes som si volala o výsledky môjmu obovdnému Dr., som kapánek chorá, tak mi bral obvodný krv a robil mi komplet krvný obraz a vyšlo z toho, že mám zlú zrážanlivosť krvi (okrem iného), tak ma poslal aj na hematológiu. Nechápem z čoho to mám, ale to je dosť prúser takto keď naháňam opku..

leus

solnicka
ved som ti chcela, ale tuto priatelovu co si napisala tak je asi zla, lebo mi vypisuje ze zle zadana adresa

solnicka

Leus
Moja? Nemyslim ved ked da barborka Len ze odpovedat... A odomna jej emaili chodia.. Nemozes mi ty preposlat..sice sa kuknem az vecer ale uz sa neviem dockat ;)