Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

inak to ja zas chápem,že keď niekomu niekto niečo dokašle ,že sa tým kočkám potom nechce už prispievať a rozoberať to.

hodím len tak od veci, ja som chodila na fórum mamičiek rovnako starých detí, potom moja dcérka ochorela a keď si tie mamičky písali aké sú šťastné a čo ja viem čo a ja som sa len trápila so zdravotným stavom dcéry už som nemala chuť to rozoberať.

drndula

leus, vladka19,

ja idem tiez k cervenovi a som presvedcena ze to bude dobre odvedena pracicka, ale jasne ze su aj ini dr. ktori mozu byt na svoju pracu hrdi..a samozrejme ze kazda z nas by rada vedela aj tu druhu stranku pooperacneho priebehu a starostlivosti dr. o svoju pacientku a jeho pristup k pripadnemu rieseniu nejakeho problemu...takze baby smelo sem treba prispievat...:D

Katka54

Babyyyyy, volala mi sestrička a ja som ju nepočulaaaa. :)))

No, vidíte, herečka som, tak nakoniec som ten tel. nepočula ja. Tak takto sa to nerobííííí.. :D

mia_31

vladka

jasné, ja sa hádať nebudem, možno práve aj ja budem mať hlavu v smútku ale nejako si to nepripúšťam a k inému by som nešla.

mne hneď povedal ,že anatomy, že o okrúhlych nemám ani uvažovať lebo zrovna tá moja jedna kamoška ma okrúhle a ja som apelovala nato,že sa mi páčia. no bude to u mňa robiť tou inou metódou,tak ja sa hlavne toho obávam ale som pripravená to risknúť.

zajacik_006

vladka19
ja s Tebou suhlasim na sto percent. Tu na fore len prichadzaju nove babenky,lebo potrebuju poradit. Ale maloktora tu pride aj po roku,ci viac. Stalica tu je len Barbora10. Ja sem chodim tiez len sporadicky,ale hlavne kvoli tym novym zienkam,ktorym chcem poradit. A kto lepsie poradi,ako prave tie,co maju uz viac casu po opke za sebou.
Tiez si pamatam pripad jednej slecny z leta,ktora sa prisla poradit,ze jej nastali velke problemy s prsiami a dlho nepisala,kto bol jej operater. Az ked sa jej niekto spytal viackrat,kto ju operoval a napisala,ze Cerven,hned tu nastala slovna vojna. Nepamatam si ne jej nick,len viem,ze spominala jeho neochotu a dievcata sa do nej obuli. Uprimne jej bolo luto,aj neviem ci sa nedala z galerky radsej prec.
Viem,ze nasi lekari su dobri VSETCI,len zalezi,kto mu aku reklamu robi. A tiez su len ludia,moze sa nieco dokaslat,nie len tym,ze nieco mi nedodrzime po opke,moze to zle znasat nase telo alebo to moze byt aj vinou lekara. Je viac nez jasne,ze si kazda bude chvalit toho svojho operatera aj si ho zastavat.

drndula

vladka19,

no ja mam navrhnute okruhle (teda chlcela som)-a nastastie som si mohla vybrat ci anatom alebo okruhle..a neviem ci sa velkost 400 uz povazuje za velke?
som po jednom dietati moc vykojenie nie su,drzia sa este akotak :D tak dufam ze to dvojenie sa ma vyhne...hehehe to uz potom budem ako koza...tri ciciky..hahaaaaaaaaaa

leus

vladka
suhlasim s tebou!Mne sa nepacilo na tomto fore to, ze tu len same ovacie a same pozitiva hore dole...a tiez ked uz je problem tak to sem uz niktora potom nenapise, hoci nechapem preco, ja by som urcite nemala problem napisat kebyze sa daco zle stane po opke...aj o tom je forum, nielen o tom ake sme spokojne

drndula

katka 54,

no ten bioparox je lokalne antibiotikum..mne ho obvodna davala vzdy ked bol nejaky problem s hrdlom a neprepuklo to do nejakych moc velkych problemov...:DD

daj si aj nejake vitaminy a hlavne ked budes brat antibiotika aj probiotika...a vitamny B, mne ssa z dlhodobeho uzivania antibiotik (dlho som uzivala v kuse na Stafylokoka v nose a v ustach streptokoka naraz) a potom to tak aj vyzeralo...horucky,kutiky...des,na to je dobry riboflavin...

Katka54

cinimini87,

jááj, no, že..a inak, trošku som mala aj pocit,že tým, že bola fakt plná čakáreň, tak sestrička tým, že do ambulancie chodila, tak chcela nás tak trochu s doktorom aj popohnať, aby som už skončila.. Bola som tam 45min. Považovala som ten čas však za nevyhnutný, potrebovala som nadobudnúť sama pre seba dobrý pocit z toho - z odpovedí na otázky, z veľkosti impl. a samozrejme aj z Dr. a celého zariadenia..
Ale inak boli milé. :)