vladka19
ja s Tebou suhlasim na sto percent. Tu na fore len prichadzaju nove babenky,lebo potrebuju poradit. Ale maloktora tu pride aj po roku,ci viac. Stalica tu je len Barbora10. Ja sem chodim tiez len sporadicky,ale hlavne kvoli tym novym zienkam,ktorym chcem poradit. A kto lepsie poradi,ako prave tie,co maju uz viac casu po opke za sebou.
Tiez si pamatam pripad jednej slecny z leta,ktora sa prisla poradit,ze jej nastali velke problemy s prsiami a dlho nepisala,kto bol jej operater. Az ked sa jej niekto spytal viackrat,kto ju operoval a napisala,ze Cerven,hned tu nastala slovna vojna. Nepamatam si ne jej nick,len viem,ze spominala jeho neochotu a dievcata sa do nej obuli. Uprimne jej bolo luto,aj neviem ci sa nedala z galerky radsej prec.
Viem,ze nasi lekari su dobri VSETCI,len zalezi,kto mu aku reklamu robi. A tiez su len ludia,moze sa nieco dokaslat,nie len tym,ze nieco mi nedodrzime po opke,moze to zle znasat nase telo alebo to moze byt aj vinou lekara. Je viac nez jasne,ze si kazda bude chvalit toho svojho operatera aj si ho zastavat.