Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

drndula,

ja mám termín až na august.. Preto vysielam pozitívne myšlienky pre skorší termín. :) Ty ich budeš mať vtedy už pekne usadené a budeš sa prsiť v nových bikinách cez leto..:)
Ale keď Ti ten Tvoj termín nebude vyhovovať, mysli prosím na mňa.. :))

Mne je to inak jedno, či PK, BB alebo PP.

Mesto, odkiaľ som, tu nechcem zverejňovať, prepáč, keď tak, napíš mi sem Tvoj mail a môžeme pokecať aj mimo.

drndula

mia_31

no tak ratam ze o mesiac ked mas opku, to by mi aj velmi vyhovovalo....akurat koniec januara...hmm...nevymenis?? :D

mia_31

ja mám 21.1. vidíš keby som vedela skôr tak si vymením lebo ja som si musele kvoli tomu menzes posúvať čo moc neoblubujem lebo potom mám dobré 3 mesiace mega silné krvácanie a tiež sme museli kvoli tomu meniť lyžovačku, no ale nič mi nevadí, teším sa.
zatial mi nebere

drndula

mia_31

a kedy ides?
he he he ,dalsia taka,co sme nejake roztrzite volajake hihi ...:D
mozes si ho so mnou vymenit az ide o datum od polovice januara...:D ja mam povodny 13,2.2012 a že na Valentina si doneisem domov krasny darcek.

drndula

Katka54,

nie nezobrala som to ja,lebo mi ani nevolala...asi islo o termin ktorý mne datumovo nesedel..ale volala osm s nou a uvidime..hovorila mi o nejakej kočke kotrá to vzala,myslela som si že si to ty :D ale islo o Pezinok a ja chcem isto do materskej firmy...novamed BB

mia_31

kua baby, ja vypisujem a to mám dnes volať a potvrdiť si termín operácie :)

idem rýchlo,lebo mi ho jedno z vás vyfúkne

drndula

Katka54,

a odkial si?
ja som z Banoviec nad Bebravou...no to by bola sranda keby sme sa stretli tam...nakedy mas termin teda ked si sa so sestrickou uz spojila?

Katka54

mia_31,

nič, niiič..už to zobrala ďalšia baba. :)
Inak by som sa dobre pobavila, kebyže to je drndula. To by som ju normálne prišla asi na tú kliniku aj pozrieť.. :D