Nela111,
no, veď práveže mne žiadne lieky dlhodobo nezaberajú, antibiotiká mi úplne rozhodili imunitu a po ženskej stránke problémy ani spomínať nemusím.
Preto teraz, keď som znovu ochorela (mimochodom teraz je tomu presne mesiac, čo sa trápim s hlienmi, kašľom, nádchou) tak sme sa dohodli, že mi nebude dávať antib., zobral mi krv a stery, že podľa toho budeme potom nasadzovať liečbu. Lenže keďže mám zlé výsledky (krv), tak ma posiela na hematológiu a imunológiu. Výsledky zo sterov mám až zajtra..
Počas tohoto mesiaca som si kúpila v lekárni najskôr len sirup na vykašliavanie so šípkou a echinaceou. Teraz mi síce doktor dal niečo (nedal mi len antib.) a dal mi Bioparox a Calcium sirup. Trošku sa mi polepšilo, ale stále som zahlienená.. Počkám na všetky výsledky a vyšetrenia a uvidím.
Inak, v máji som bola už raz na alergológii a tam mi nič nezistili. Dokonca som bola aj na nosnom, ušnom, krčnom, aj tam vraj všetko OK.. Tak fakt neviem. A aj Ty bývaš takto často chorá?
cinimini87,
teraz celkom neviem, čo za pocity máš na mysli. Trošku som sa stratila. :) A mám 30rokov.
drndula,
jaaaaj, z chuti som sa zasmiala teraz. :DD Tak teda dúfam, že na pooperačnej izbe budeme minimálne ležať spolu.. :)))