Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

cinimini

ja mám už dcérku 1,5roka, len ma zujímalo,že prečo VP lebo ten sa väčšinou dáva pri poklesnutých prsiach čo ja po kojení mám ,nie velmi ale prírodu neoklamem a hlavne ja mám dobrý základa tak aj preto.

vladka

ja mám 3 kamošky operované u Dr.Červeňa ,jedna má 5 rokov po, druhá 3 a tretia 1 a všetky majú prská eňo ňuňo :)))

Katka54

vladka19,

svatáá pravda, ale toto som z pochopiteľných dôvodov čítať nechcela. :)))

Ale presne ako si napísala, vždy tu vidíme baby v priemere do 6 mes v galérke a naozaj neviem, ako sa ktorej tie prsia usadili, či mala-nemala problémy, ako sa vtedy zachoval operatér, uznávam..

Sľubujem, že ja pošlem foto aj po roku.;)

cinimini87

katka54

no si pisala ze ked si bola pri sestrickach,nevedela si odhadnut ci si nemyslia ze naco si ich davas..... bud rada ze si zdrava....
tak na tom som pisala ze som mala aj ja podobný pocit...

Katka54

Nela111,

no, veď práveže mne žiadne lieky dlhodobo nezaberajú, antibiotiká mi úplne rozhodili imunitu a po ženskej stránke problémy ani spomínať nemusím.
Preto teraz, keď som znovu ochorela (mimochodom teraz je tomu presne mesiac, čo sa trápim s hlienmi, kašľom, nádchou) tak sme sa dohodli, že mi nebude dávať antib., zobral mi krv a stery, že podľa toho budeme potom nasadzovať liečbu. Lenže keďže mám zlé výsledky (krv), tak ma posiela na hematológiu a imunológiu. Výsledky zo sterov mám až zajtra..
Počas tohoto mesiaca som si kúpila v lekárni najskôr len sirup na vykašliavanie so šípkou a echinaceou. Teraz mi síce doktor dal niečo (nedal mi len antib.) a dal mi Bioparox a Calcium sirup. Trošku sa mi polepšilo, ale stále som zahlienená.. Počkám na všetky výsledky a vyšetrenia a uvidím.
Inak, v máji som bola už raz na alergológii a tam mi nič nezistili. Dokonca som bola aj na nosnom, ušnom, krčnom, aj tam vraj všetko OK.. Tak fakt neviem. A aj Ty bývaš takto často chorá?

cinimini87,

teraz celkom neviem, čo za pocity máš na mysli. Trošku som sa stratila. :) A mám 30rokov.

drndula,

jaaaaj, z chuti som sa zasmiala teraz. :DD Tak teda dúfam, že na pooperačnej izbe budeme minimálne ležať spolu.. :)))

cinimini87

aj ja si berem telefon so sebou aj ked iba na wc idem,nikdy nemozne vediet kedy nam zazvoni,ze mozme is skor na opku :-)

katka54

kolko mas rokov? aj ja som mala podobne pocity...ale zas keby ze ani oni nemali prsia ako ja,tiez by isli urcite!!!
necitim sa dobre takto,som ako 11 rocne dievcatko.... nemam na vyber :-)

drndula

Katka54,

noo ja som si nastavila take zvonenie na telefonat od p. doktora ze aj pod sprchou ho pocut istotne budem...:DDDD
a Rita bola u Cervena na opke, to viem nabeton..este zaciatkom decembra

Katka54

cinimini87,

ospravedlňujem sa - už mám v tom chaos, nechcela som pomýliť.

vladka19,

fakt sem chodí, hovoril mi to.:) Ale do galérky vraj nechodí.. A inak bez ohľadu na to, po osobnej skúsenosti musím povedať, že je to naozaj skvelý doktor a hlavne s ľudským prístupom. Musím priznať, že som pri sestričkách nevedela odhadnúť, či si náhodou nemyslia, že "trubka mladá, buď rada, že si zdravá, nevymýšľaj so silikónmi, neviete, čo by ste od dobroty robili" a pod., ale keď som odtiaľ odchádzala, naozaj som mala zo všetkých dobrý pocit..
A inak držím palce, aby Ti to celé dobre dopadlo a pekne sa to vyliečilo..

mia31,

Ty máš tiež ES?

cinimini87

mia_31

ze high protection by bol vysoky profil?? jaj boze,ja uz mam riadny mis-mas z toho :-) a co je vlastne rozdiel medzi vs a ostatnym?
viete mi to niekto vysvetlit?