Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cinimini87

Katka54

rita149 nebola u pána Cervena???
mne sa zda ze ona bola v BB v Novamede...mozno ze sa mýlim....neviem

ja uz dockam,nechcem uz ist na konzultacie,ani si to nemozem dovolit odist z roboty....a mne pana doktora odporucil moj gynekolog,a este jedna pani doktorka,tak urcite sa oplatí cakat do aprila. :-)

Katka54

cinimini87,

inak rita149 preto nemusela toľko čakať, lebo bola na opke u Dr. Očenáša. A tiež je veľmi spokojná..

Katka54

cinimini87,

mne navrhol 305, ES, stredný profil, anatomické, pod sval. Asi aj preto pod sval, lebo ja som ešte nerodila..

Ja mám cca 170cm/53kg a nejaký základ mám.
Chcela som čo možno naprirodzenejšie a nie veľmi veľké. Prispôsobil veľkosť bokom a celkovo celej postave. Ja som spokojná s veľkosťou. Aspoň teraz, uvidím, ako budem chaosiť, keď sa mi bude blížiť termín operácie. :)

A tie Tvoje nákupy na leto Ti úprimne závidím, ale však ja budem nakupovať tiež. :)))

dakovna

Katka54,
:))) vidim, ze pozitivne myslenie ti nechyba :)) len tak dalej :)
vladka19,
dakujem za odpoved. Vo stvrtok idem na kontrolu k doktorkovi. Tak sa ho opytam na ten Aescin. A ty sa ako mas? Este ta to boli? Kedy das fotky do galerky po??

Matulka23

vasen09
Dúfam, že máš pravdu :) pozerala som tvoje-máš ich krásné :)

Dievčatá, ktorá ste bola na opke v Interklinik alebo idete ?

cinimini87

Katka 54

tak nic ine nezostava,len cakat....dufam ze tu rýchlo ubehne,vsetko dopadne dobre a na leto si uz budem kupovat nove plavky :-)

ty mas ake rozmery a co ti navrhol?
ja mam 172 cm a 56 kg,ziadny zaklad :-( a p. Dr. mi navrhol 320ml es pod sval anatomy.

Katka54

dakovna,

však to mi je jasné, že aj iné baby by sa potešili skoršiemu termínu, aj im to doprajem.. Ale napriek tomu mi nebráni nič v tom, aby som verila, že sa termín skoršej operácie pošťastí mne..

To vieš, keď bude drndula v sprche a nebude počuť tel., keď jej budú volať, no tak zavolajú ďaľšej a takto to príde až ku mne. ;)

cinimini87,

tak sa teš z toho apríla, ja mám termín opky u neho až v auguste.. U Dr. Č. sa dlho čaká, jedna spokojná zákazníčka prinesie ďaľšie 4, tak potom nestíha a na termín operácie sa čaká.. Ale má fakt peknú prácu.
Ale zas aj ostatní Dr. sú šikovní, myslím, že pri Dr. Č. je to už pomaly davová psychóza.. :) Ale zatiaľ som sa ňou nechala strhnúť aj ja..;)

cinimini87

ahojte baby

citam vas od novembra,predtym som ani nevedela ze existuje tento forum...
4. novembra som bola na konzultacii u p.Dr.Cervena,tak on mi vlastne poradil,ze tu mozem dozvediet vela informacii od dievcatach kt. uz maju po....

rita 149

citala som ze aj ty si bola na konzultacii 4. novembra,chcem sa ta opytat, ako to ze si nemusela cakat mesiace na opku?
ja som tam volala este v juni,hned som zarezervovala aj termím operacie,ale to budem mat az v aprili.....