Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

drndula,

ako sa nastavuje to zvonenie na konkrétnu osobu hlasnejšie??? (žartujem ;))
Ja by som bola rada, kebyže sa na izbe stretnem s babou odtiaľto. Ve dvou se to táhne líp a mali by sme o čom.. :)

mia_31

Katka

a teda nič? keď si jej volala späť? čítala som jasné, ja všetko čítam a preibežne aj celú konverzáciu počnúc poslednou stranou :)

drndula

mia

možno bola katka prave pod tou spominanou sprchou ...:DD
no ale je to dobra drzost nedvihat telefony od p. sestricky ZUZKY, čo by som ja zato dala keby uz cinkala!!!!! :DD

Katka54

mia_31,

chápeš toto? Neviem, či si čítala moje staršie príspevky z dnešného dňa - tam som baby presviedčala, ako dostanem skorší termín, že drndula nebude počuť, keď jej bude volať a vidíš, nakoniec som bola hluchá ja. :))
Ale zavolala som späť sestričke a celú story jej povedala, nech sa aspoň pobaví.:) Zlatá bola.. :)

leus

aj nedavno tu bola nejaka baba, ze ju v KE dovrzali no a tym to zhaslo...sme chceli vediet kto a uz sem nenapisala ani ciarku, zaujimave!

drndula

Katka54,

ty si cislo, hlavna vec ze si o tom neni davno polemizovala hihi....to by bola sranda keby sme sa stretli spolu v jeden den,musis byt riadne cislo...:D hihi
odkial si?

zajacik_006

A este ma napadlo,aj co tyka tej galerie. Nepaci sa mi,ze uz tie holky,co su viac ako rok po opke,neposielaju aktualne fotky. Mne to pride,ze kaslu na nas,tie ktore sme si kedysi radili a tu radu potrebuju aj nove alebo nechcu poslat aktualne fotky z uplne inych dovodov. Dobre vsetky vieme,ze tie prsia sa usadzaju aj pol roka a vtedy byvaju prave take,ake by chceli dievcata vidiet. A takych po pol roku je minimum. Fakt ma v galerke len Barca a ak som na nejaku zabudla je mi luto.